Jeg har haft en lang karriere som klinisk psykolog og underviser. Min nuværende virksomhed hedder ”3 Principles Mentoring” som jeg grundlagde for at hjælpe enkeltpersoner, grupper og organisationer med at få en dybere forståelse for De Tre Principper.

Jeg leder seminarer over hele verden i De Tre Principper som jeg har lært dem fra min lærer Sydney Banks. Jeg mødte Sydney Banks i 1986 og er taknemmelig for at jeg igennem 23 år havde mulighed for at lære direkte fra ham. På mine seminarer underviser jeg i grundlaget for psykologisk velbefindende og viser folk hen imod deres egen visdom.

I 1991 grundlagde jeg det første Three Principles center i det nordøstlige USA. Senere tilbragte jeg 16 år som seniorkonsulent hos ”Pransky and Associates” hvor jeg udviklede og trænede ledere, teams og coachede ledere i virksomheder og på universiteter. Jeg arbejdede med enkeltpersoner, familier og par for at hjælpe dem til et mere tilfredsstillende liv og et større velbefindende.

Jeg dimitterede fra St. Lawrence University, tog min Masters Degree fra Penn State University og min doktorgrad i klinisk psykologi Fra Boston Universitet. Min kone Coizie og jeg har været gift siden 1969, og vi har to børn og fire børnebørn.

Jeg holder af at fotografere, vandre, sejle i kano og at rejse. Jeg er dybt taknemmelig for denne dybe forståelse der giver mig mulighed for at navigere med lethed og glæde i livet.

Viser alle 2 resultater