Den store indsigt – at vende verdenen på vrangen

Den store indsigt, er en essentiel guide til unge mennesker, en hjælp til at finde vejen tilbage til den mentale balance vi er født med.

Det er en letlæselig bog. Sådan en bog uden kapitler, som kan læses på en vilkårlig side, og som vil revolutionere den psykiske sundhed hos unge, præcis på det tidspunkt hvor det er tiltrængt.

Det er en behagelig rejse, ind i indre komfortabel ro. Det der gør bogen helt unik, er, at den ikke tilbyder nogle teknikker, metoder der skal læres, eller trin der skal følges. Der er ingen forsøg på, at fikse eller løse potentielle problemer. Bogen tilbyder ikke en trøst af at ”en dag vil alt være okay”.

I stedet peger bogen på principperne, at inde i enhver, er der en livskraft og godhed, som bare venter på at stige til overfladen, og at det er, det eneste vi behøver at vide.

Bogen udforsker i meget enkle vendinger, de geniale løsninger, der findes inde i os alle. Den gør alt for at udforske nogle af livets faldgruber, som de fleste af os falder i, i løbet af ungdommen. Det er en bog der tilbyder sin hjælp ved at pege læseren tilbage til egen medfødte sundhed, som ingen kan tage fra os.

Denne lille bog, er brugbar både for lærere, forældre, dem der arbejder med unge, og for teenagerne selv.

kr. 170,00

Ikke på lager

Om forfatteren

Dean Rees-Evans

Dean Rees-Evans

Dean Rees-Evans MSc. Human Relations Consultant, Public Speaker, Story Teller, Mentor, Facilitator & Trainer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den store indsigt – at vende verdenen på vrangen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *