Lulu og Leo – Troldmandens hemmeligheder

Lulu og Leo - Troldmandens hemmeligheder

Forsiden til bogen "Lulu og Leo - Troldmandens hemmeligheder" som er skrevet af Natasha Swerdloff og Lars Henriksen.
  • Format
Hardcover
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788771968668

Lulu og Leo - Troldmandens hemmeligheder

0.0/5

kr. 179,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

NYHED – Bogen kan nu forudbestilles!

Prisen ved forudbestilling er kr. 179,95. Vejledende udsalgspris efter udgivelsen er kr. 219,95.

Udgivelsesdatoen forventes at være i ultimo juli 2024.

! Hvis du bestiller andre bøger sammen med denne, så vil alle bøgerne blive sendt samlet !

Hvordan hjælper forældre deres børn, hvis de ikke trives? Det giver grundlægger af 3P-skolen, Natasha Swerdloff, nu sit bud på i ny børnebog.

“Lulu og Leo – troldmandens hemmeligheder” er bygget op som et eventyr i ni dele. Hovedpersonerne er børnene Lulu og Leo, der lever i det magiske land, Monnuna. En dag besøger de en rar troldmand, for de har hørt, at han ved, hvordan man finder løsninger på alt, der er svært. Fortællingerne kan læses som enkle, finurlige historier, men giver samtidig indsigt i, hvordan man kan håndtere blandt andet ensomhed, angst og følelsen af at være forkert gennem De Tre Principper. Bedst egnet for børn i alderen 6-10 år.

Natasha Swerdloff er begejstret over endelig at kunne præsentere 3P-universet i børnehøjde og siger:

“Børn og deres forældre savner ofte en fælles forståelse og et fælles sprog for, hvad de går og tumler med. Og hvordan de opdager den styrke, vi alle har i os. Det tilbyder denne bog, som er den hidtil mest altomfattende bog om De Tre Principper skrevet til børn.”

Anmeldelser af “Lulu & Leo – troldmandens hemmeligheder”

I dette magiske eventyr lærer I sammen med Lulu og Leo om de superkræfter, vi alle er født med. Det er særlige kræfter, som gør os trygge og hjælper os med at finde vej. Med lidt hjælp fra en troldmand, en panda og nogle midlertidigt vrede kaniner viser denne bog dine børn, at de allerede har alt i sig, som de behøver for at trives.

Michael Neill er en internationalt anerkendt coach og forfatter af seks bestsellere, herunder Creating the Impossible og The Inside-Out Revolution. Hans bøger er oversat til mere end 25 sprog.

For forældre er der ingen større glæde end at se deres børn opdage noget, der hjælper dem med at blive mere glade, robuste og kærlige. Denne smukt illustrerede bog af Natasha Swerdloff og Lars Henriksen lærer børn og forældre om de magiske kræfter, vi alle er forbundet til. Kræfter, som giver os adgang til vores indre velvære uafhængigt af vores omstændighederne.

I skoler over hele verden bliver børn i dag undervist i denne forståelse af tankernes rolle i vores liv og vores indbyggede evne til at have det godt. Resultaterne er bedre, end nogen kunne have håbet på.

Når forældre ser deres børn leve i højere niveauer af ro og tilfredshed, vil de også lære om denne forståelse. Heldige er de forældre, der læser denne bog sammen med deres børn. Lad magien begynde!

Dicken Bettinger, psykolog og internationalt anerkendt webinar- og seminarleder inden for De Tre Principper. Medforfatter til “Vejen Hjem – opdag fundamentet for dit psykologiske velvære”.

Det her er bogen, som havde gjort hele forskellen for mig som ung mor til tre børn. Det er bogen, som mine børn havde tigget om at høre igen og igen. Det er bogen, som hører til på hver en skole og hvert et bibliotek i hele verden, for den fortæller på den fineste måde, hvordan alle mennesker allerede indeholder alt, de har behov for for at være dem, de gerne vil være.

Mavis Karn, forfatter til den internationale bestseller “It’s that simple – a user’s manual for human beings”.

Denne bog er smuk, charmerende og fængslende. Frem for alt tilbyder den en klar og dyb forståelse af, hvordan vi mennesker oplever livet. Især til børnene, men også til de voksne, der læser for dem. Den er fyldt med dyb visdom, som er gjort levende gennem Lulu og Leos udforskning af en skøn fantasiverden.

Judith A. Sedgeman, EdD. Judith arbejder udelukkende ud fra forståelsen De Tre principper gennem Sedgeman Consulting, LLC (se Services). Derudover co-producerer hun en podcast og ugentlige grupper sammen sin kollega Christine Heath, kaldet Psychology Has It Backwards.

More books from Authors

Forside til bogen "Vejen Hjem – Opdag fundamentet for dit psykologiske velvære" skrevet af Natasha Swerdloff og Dicken Bettinger.
kr. 159,95