Modig på riktigt – en bok om vänskap, rädslor och självkänsla

“Modig på riktigt” er en svensk højtlæsningsbog, der berører venskab, frygt, tanker, følelser, fællesskab og selvværd.

Bogen handler om pigen Liv Modig, hendes tanker, følelser, familie og venner. Men det handler også om dig, dit liv og de mennesker, du holder af. Liv og hendes mor Julia flyttede til en ny by i påskeferien. Gennem årene har Julia opmuntret sig selv og sin datter til at turde være sig selv og stole på deres indre evner.

Fiaskoer, udstødelse, fællesskab, glæde og sorg er alle en del af livet. Det påvirker os alle, og det påvirker også Liv, hendes venner og familie.

I bogen vil vi opdage, at når en person er fyldt med stressende tanker eller er i balance med et klart sind, giver det forskellige resultater og konsekvenser. Bogen har et håbefuldt budskab om, at vi ikke behøver at tro på det, vi tror. I bogen vil Liv opdage, at alle hendes følelser kommer fra de tanker, hun vælger at tro på.

Hvert kapitel følges op med nogle tanker og spørgsmål, som man kan tale om. Samtalerne giver gode muligheder for nye perspektiver, indsigt, forståelse, fællesskab og vækst.

kr. 190,00

Ikke på lager

Om forfatteren

Mathias Wahlström

Mathias Wahlström

Författaren Mathias Wahlström har under många år själv letat efter modeller för att nå starkare självkänsla, växande och självförtroende. Idag har han äntligen förstått att det inte behövs. Allt vi behöver finns inom oss själva. Bortom de begränsande tankarna om oss själva finns alltid vår fulla potential, den har alltid funnits och kommer alltid finnas.

Mathias är certifierad coach och hjälper klienter nå klarhet och tillit till sina inre förmågor. Mathias har tidigare skrivit boken "Dina Superkrafter - En bok om inre balans och klarhet", samt skapat två coachande kortlekar.

Mathias har stor erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, är utbildad fritidspedagog och äventyrspedagog samt engagerad som ungdomsledare i innebandy.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Modig på riktigt – en bok om vänskap, rädslor och självkänsla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *