Shopping Cart

Betina Drescher
Betina Drescher

Betina Drescher

Jeg hedder Betina Drescher og har lavet “Visdomskort“.

Jeg har mere end 20 års erfaring i mit arbejde som pædagog. Jeg har i de sidste mange år efteruddannet mig som stressrådgiver, åndedrætstræner, Cool Kids-vejleder og sidst men ikke mindst 3P Coach – Mentor i mental sundhed.

Jeg tager altid udgangspunkt i den mentale sundhed som altid er til stede, men ofte er gemt lige bagved tankerne. For mig har det været livsforandrende at finde ud af, at vi alle lever indefra og ud, og hvor meget bullshit jeg har bildt mig selv ind gennem årene. Derfor er mit udgangspunkt altid at du er ok, inde bag alt det tankemylder og tankekaos der kan være indeni. Du har aldrig været i stykker.

For mange år siden havde jeg et kæmpe stresskollaps, og efterfølgende angst for at være i verden. Jeg sad i min sofa i et år, og det eneste jeg turde var at gå i skoven med min hund. Det var på ingen måde en sjov verden. 

I dag ved jeg, at angst er tankeskabt. Har vi ængstelige tanker, ser vi verden gennem dem.

Der er så mange børn og unge der kæmper en kamp for at komme igennem hverdagen, og det behøver de slet ikke.

Når de pludselig ser, hvordan deres egne tanker skaber den virkelighed de er i, så bliver det livsforandrende.

Det er ikke en forståelse der giver dig en masse redskaber eller ting du skal gøre. Det er en befrielse at finde ud af, at du allerede er mentalt sund, du har bare tænkt dig væk fra det.

Jeg glæder mig meget til at byde dig og dit barn eller unge menneske velkommen. Hos mig vil du blive mødt med nysgerrighed, omsorg og en oprigtig forståelse af, at du allerede er ok.

Link til Betina Dreschers hjemmeside

Besøg min hjemmeside her

Bøger