Kontakt os

Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du fx har nogle spørgsmål om bøgerne som vi sælger.

Hvis der er en eller flere bøger, som du er interesseret i, og som ikke findes i vores bogsortiment på hjemmesiden, så kontakt os endelig. Så vil vi meget gerne undersøge om vi kan skaffe den/dem til dig.

Hvis du finder interessante bøger andre steder, som du mener kunne være relevante for os at have i vores bogsortiment, må du meget gerne kontakte os og gøre opmærksom på dette. Vi er altid interesserede i at udvide bogsortimentet med flere spændende og inspirerende bøger om de tre principper (3P).

Vi modtager også meget gerne boganmeldelser på hjemmesiden, så andre kan læse hvad du synes om den bog, som du har læst. Boganmeldelser kan indtastes i skrivefeltet under den pågældende bog som du har læst. Du kan også sende os en mail med din boganmeldelse, hvis du hellere vil det.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbreve ud, når der fx er kommet nye bøger på hjemmesiden, eller når udsolgte bøger kan skaffes igen eller når der er en bog der er blevet oversat til dansk.