Om os

Om 3P Butikken

Jeg hedder Kasper Cordt Olsen, og stødte på De Tre Principper (3P) i 2018 via bogen “Dit selvhelbredende Sind” af Mette Louise Holland. Jeg fik bogen anbefalet af min lillesøster Mia Cordt Hansen.

Mens jeg tog 3P-practitioner uddannelsen hos 3P instituttet i 2019-2020, blev jeg opmærksom på, at det var svært at få et overblik over, hvilke bøger der var udgivet om 3P. 

I efteråret 2020 købte jeg lidt forskellige 3P bøger, oprettede facebooksiden “3P Butikken” og solgte bøgerne derigennem. I oktober 2020 lavede jeg hjemmesiden 3pbutikken.dk og flyttede bogsalget her til.
 
Da Christian Frederik Olsen pludselig døde i maj 2021, blev jeg involveret i hans bogprojekter, og fik udgivet “De Tre Principper – Skabelsen og refleksioner over Sydney Banks liv og indsigter“, som Christian havde oversat, men ikke havde nået at udgive. Jeg blev også involveret i udgivelsen af “Livet har dig – også i en krisetid” samt i genoptrykningen af bøgerne “Hvad nu hvis du allerede er okay“, “Årsagen til rygning er helt misforstået” og “Livet har dig“. 
 
Siden da har jeg stille og roligt fået oparbejdet et større udvalg af engelske 3P bøger (som nu tæller over 100 titler), og har i 2021 også stiftet 3P Forlaget, hvor jeg udgiver 3P-bøger af danske forfattere, eksempelvis “Lille sjæl“, “En ny vej i livet” og “Tanker om tanker”. 
 
Jeg udgiver også 3P bøger, der er oversat til dansk, eksempelvis “Blot en tanke“, “Smertefri“, “Visdommens ø”, “Den store indsigt“, “En bog om at tænke tanker” og “En bog om glæde“. 
Derudover har jeg også udgivet den grønlandske børnebog “Atuagaq Eqqarsaatinik Eqqarsaateqarnermut tunngasoq“, der er en oversættelse af “En bog om at tænke tanker”.
 
Hvis du vil følge med i hvad der udgives af nye 3P bøger på både dansk og engelsk, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.  
 
Mange hilsner og god læselyst 🙂
Kasper