Shopping Cart

Derek Reinolt
Derek Reinolt

Derek Reinolt

Derek Reinolt har skrevet “Transform Your Mind, Transform Your Life“.

Derek Reinolt er tidligere stofmisbruger, og har sluppet sine afhængighed ved hjælp af De Tre Principper. Han har skrevet en detaljeret arbejdsbog, der hjælper dig med at forstå principperne, og forklarer hvorfor denne forståelse kan guide dig tilbage til din medfødte ro, lykke og tilfredshed. 

Dereks redaktør, Maddy, skriver følgende:

“Hej alle sammen, jeg har kapret Dereks Facebook for at dele nogle fantastiske nyheder med jer alle. Derek har lige fået opfyldt en af sine drømme: han har skrevet og udgivet sin første bog!!! Jeg er ved at sprænges af stolthed og glæde på hans vegne! Jeg mener, det er jo ikke, fordi jeg er overrasket eller noget, for jeg har altid vidst, at han var en ekstraordinær forfatter (/sarkasme). Men at se hans navn på tryk, med et rigtigt ISBN og det hele, det er bare uvirkeligt!

At se ham lægge sit hjerte og sin sjæl i dette projekt har været virkelig inspirerende. Han har arbejdet utrætteligt og har læst hver eneste side, hvert eneste ord, for at sikre sig, at bogen bliver så god som mulig. Og nu, hvor hans hårde arbejde bærer frugt, er det sgu ret sejt.

Jeg føler mig så heldig over at have en så talentfuld og engageret partner. Hans dedikation til hans håndværk er en konstant påmindelse om, at med hårdt arbejde og udholdenhed er alt muligt. Jeg er beæret over at stå ved hans side, når han fortsætter med at forfølge sine interesser og gøre sine drømme til virkelighed.

Så hvis du vil støtte en spirende forfatter, skulle du tage dig tid til at læse hans bog “Transform Your Mind, Transform Your Life”. Jeg lover, at du ikke vil blive skuffet. “

Link til Derek Reinolts Facebook side

Du kan se Dereks Facebook side her.

Bøger