Shopping Cart

Jacqueline (JB) Hollows
Foto af forfatter JB Hollows

Jacqueline (JB) Hollows

Jacqueline ( JB Hollows ) er forfatter til bogen “Wing of an Angel”. Hun er også foredragsholder, YouTube content creator og social iværksætter.

“Jeg opdagede en kærlighed til forfatterskabet, selvom jeg troede, at jeg aldrig selv kunne blive en forfatter. At kunne inspirere gennem ord er en af de største gaver, jeg har fundet. De to bøger på denne side er rene eksempler på inspireret handling. Jeg ville elske at fortælle dig mere.

Mine erindringer, mit hjertes bog, har taget over fire år at færdiggøre, og nu er den tilgængelig!

“Wing of an Angel” beskriver min rejse som social iværksætter, der tilbyder kurser i trivsel og mental resiliens i fængsler. Der er historier om forandringer, herunder min egen, samt udfordringerne ved at arbejde i det kriminalretlige system.
Jeg brænder for at afdække potentialet i mennesker, der er blevet marginaliseret, og for at fjerne den stigmatisering, mennesker lider under som følge af psykiske problemer.”

Hun er stifter af Beyond Recovery CIC, en non-profit organisation, hvis mission er at ændre den måde, hvorpå afhængighed, mental sundhed og kriminel adfærd betragtes og behandles. Ved at dele en forståelse af, hvordan sindet fungerer, kan hendes banebrydende arbejde forandre strafferetssystemet indefra og ud.

Hun har været medforfatter til en række akademiske forskningsartikler og er fast bidragyder til en fængselsavis: Insidetime (ca. 60.000 læsere). Hun har også bidraget til andre bøger som “From The Heart” af Nicky Drew og er aktiv på de sociale medier.

“Jeg brænder for at afdække potentialet i mennesker, der er blevet marginaliseret, og for at fjerne den stigmatisering, mennesker lider under som følge af psykiske problemer.”

Jacqueline har også en YouTube-kanal for sin virksomhed BeyondTV.

Hun bor i Northamptonshire med sin mand og sin kat og elsker sit barnebarn Miyah-Rose.

Link til Jacqueline Hollows ( JB Hollows ) hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Jacquelines hjemmeside her.

Bøger