Shopping Cart

JB Hollows
Foto af forfatter JB Hollows

JB Hollows

JB Hollows MSc er forfatter til bogen “Wing of an Angel”, keynote speaker, YouTube content creator og en succesfuld social iværksætter.

Hollows første udgivne bog er en samling noveller fra kvindelige forfattere. Bogen blev til efter en sommerskole i skrivning og er designet til at hjælpe andre med at blive bedre forfattere ved at følge nogle enkle teknikker i Jack Grapes Writing Method.

JB lærte kunsten at skrive noveller, mens hun arbejdede på sit manuskript om sin rejse i det strafferetlige system.

Hun er grundlægger af Beyond Recovery CIC, en non-profit organisation, hvis mission er at revolutionere den måde, hvorpå afhængighed, mental sundhed og kriminel adfærd betragtes og behandles. Ved at dele en forståelse af, hvordan vores oplevelse af livet skabes af vores eget sind, har det banebrydende arbejde, som BR udfører, potentialet til at reformere det strafferetlige system indefra og ud.

JB Hollows har været medforfatter til en række akademiske forskningsartikler og er fast bidragyder til en fængselsavis: Insidetime (ca. 60.000 læsere). Hun har også bidraget til andre bøger som “From The Heart” af Nicky Drew og er aktiv på de sociale medier.

Citat “Jeg brænder for at afdække potentialet i mennesker, der er blevet marginaliseret, og for at fjerne den stigmatisering, mennesker lider under som følge af psykiske problemer.”

Jacqueline har en YouTube-kanal for sin virksomhed BeyondTV og en livsstilskanal om hendes løbende rejse https://www.youtube.com/c/RunRabbitRun/

Hun bor i Northamptonshire med sin mand og sin kat og er meget glad for sit barnebarn Miyah-Rose.

Bøger