Shopping Cart

Mara Gleason
Mara Gleason

Mara Gleason

One Thought Changes Everything” begynder med et øjeblik i Mara Gleasons liv, da hun som 11-årig, oplever hendes far støde på en forståelse af sindet, der drastisk ændrede ham som far og forretningsmand.

Hendes nysgerrighed efter at finde ud af, hvad det var, der ændrede ham, førte hende til en uddannelse og siden en karriere, hvor hun delte disse principper om sindet med folk fra alle samfundslag. Fra manden i en IT-virksomhed, der besluttede at holde op med at bo i sin kælder og holde op med at slå sin datter, til den professionelle atlet, der begyndte at udleve sine drømme igen efter at have givet op, til den amerikanske marinesoldat, der indså en dybere kærlighed til menneskeheden, end han nogensinde vidste var mulig, har hun observeret, hvordan denne forståelse har en dybtgående indflydelse på hendes klienters liv og livet for dem omkring dem.

Mara væver personlige, humoristiske og dybt rørende historier sammen om sine egne nye tanker, der har ændret hendes og hendes klienters liv. Vi følger hende gennem hendes udvikling i livet og karrieren frem til i dag, hvor hun deler sin måske hidtil største nye tanke – at denne forståelse af sindet er det eneste, der kan løse alle globale problemer i vores tid.

Hun formidler det håbefulde, men enkle budskab, at kilden til alle problemer (uanset om de er personlige, organisatoriske eller globale) er den misforståelse af sindet, der gennemsyrer samfundet i dag. Den forandring, vi ser i hendes far, i Mara Gleason selv og i hendes klienter, når de opdager, hvordan sindet virkelig fungerer, er de samme forandringer, som ville løse de største problemer i vores tid, fra terrorisme og krig til afhængighed, ulighed og klimaforandringer.

Der er ikke et eneste problem, menneskeheden står over for, som ikke er drevet af en misforståelse af sindet, og som absolut kunne løses af en ny forståelse.

Link til Mara Gleasons YouTube videoer

Link til artikler af Mara Gleason

https://www.linkedin.com/pulse/unleashing-life-force-mara-gleason-olsen?trk=public_profile_article_view

https://www.linkedin.com/pulse/more-hope-ya-mara-gleason-olsen?trk=public_profile_article_view

Bøger