Shopping Cart

Mia Cordt Hansen
Profilbillede af Mia Cordt Hansen fra "Vidunderlig Hverdag".

Mia Cordt Hansen

Mia Cordt Hansen har et stort ønske om at sprede den lethed og simpelhed hun har opdaget omkring vores psykologiske design. Det skal ikke se ud på nogen bestemt måde! Vi hører letheden og simpelheden på forskellige måder.

Mia har sin virksomhed ”Vidunderlig Hverdag”, hvor hun tilbyder behandlinger for krop og sind.

“Mit ønske for alle mine behandlinger er at give dig mulighed for at mærke, hvordan det føles når dit sind mærker stilhed. Vi er alle født med en livskraft/intuition som hvert øjeblik guider os igennem livet. Det kan være svært at mærke den guidning, hvis vi lytter og er meget oppe i vores hoved. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et rum, hvor du får mulighed for at lytte til svarene inde i dig.”

Mia Cordt Hansen har skrevet bogen “Lethed” og forfattet og designet nogle af de plakater og kort der sælges her i 3P Butikken.

Om hendes kort og plakater skriver Mia følgende:

“Når jeg har givet en behandling til mine kunder, har jeg til hver ny kunde givet dem et eller flere visitkort med hjem, alt efter hvilke tekster der “talte” til dem. Interessen for mine visitkort har været rigtig stor, og jeg ønskede derfor at teksterne og grafikerne skulle nå ud til endnu flere folk, der ligesom mig selv ville kunne have glæde af nogle hjælpsomme tekster. Derfor lavede jeg også disse som kort og plakater

Link til Mia Cordt Hansens hjemmeside

Du kan besøge Mias hjemmeside her.

Bøger