Shopping Cart

Nicola Drew
Nicola Drew

Nicola Drew

Nicola Drew har skrevet bogen From the Heart: Explorations in True Nature and Unconditional Love.

Nicola har oplevet:

  • at have mistet en af sine forældre til kræft, da hun var i tyverne
  • at hendes barn fik en åben hjerteoperation
  • at hendes ægteskab gik i stykker
  • at blive alenemor  

Hun arbejder ud fra overbevisningen om at alle mennesker, uanset deres omstændigheder, har mentalt velvære i sig, men de mister uskyldigt kontakten med det grundet en misforståelse af, hvordan livet fungerer, og hvor vores oplevelser og følelser kommer fra.

Nicola arbejder med løsningsorienteret terapi og coaching, og kan hjælpe hendes klienter med at opnå klarhed og frihed i sindet ved at overvinde svære symptomer, uhensigtsmæssige mønstre og vaner, der fører til mere ro i sindet og en gladere og mere tilfredsstillende oplevelse af livet.

Hun brænder for at hjælpe ledere og virksomhedsejere med at forstå deres sande natur, og hvordan det menneskelige “system” fungerer, så de kan nå deres højeste potentiale, øge tilfredsheden og indføre ubesværede ændringer for at skabe et lysere liv.

Som Human Givens-terapeut er hun uddannet i den mest opdaterede, evidensbaserede og effektive tilgang til psykoterapi og psykologi. 

Terapien sigter mod at berolige klienterne fra det allerførste møde og hjælpe dem med at komme videre uden at fokusere unødigt på fortiden.  Terapien bruger en blanding af psykologisk undervisning, guidet visualisering og praktiske strategier.  Som traumespecialist bruger hun en meget effektiv og skånsom teknik.  

Før hun uddannede sig til terapeut, arbejdede hun i mange år i organisationer, herunder virksomhedsrådgivning, produktion, uddannelsesrådgivning og i velgørenhedssektoren.

Link til hjemmeside og YouTube videoer med Nicola Drew

Du kan besøge Nicolas hjemmeside her.

Link til Nicola Drews YouTube kanal

https://www.youtube.com/@nicoladrew-afreemind

Bøger