Shopping Cart

 Amir Karkouti
Amir Karkouti

 Amir Karkouti

Amir Karkouti har skrevet “Lessons from My Coach“, “No Nothing to Get Everything!” og “What the F**k Are The Three Principles?“.

Selvom Amir Karkouti ikke forlod skolen efter niende klasse og blev svejser, påstår han alligevel, at han kender til de tre universelle gaver (De Tre Principper, 3P).

Læs med, når Amir afklarer de svære spørgsmål og giver læseren indblik i De Tre Principper, skrevet i et humoristisk og uhøjtideligt sprog.

Amir skriver selv: ”Jeg husker tydeligt den dag, jeg ”opdagede” principperne. Jeg blev blæst helt bagover. Min verden smeltede sammen og alt gav pludselig mening. Mit eneste problem var, at det var svært at fortælle om dem til andre. Jeg klokkede totalt i det. Jeg prøvede alt for meget og ville have at andre skulle ”forstå” principperne, og folk troede jeg var blevet tosset. Så jeg begyndte at gøre det, som alle andre gør – jeg læste mere og mere, deltog i flere og flere seminarer, og blev….endnu mere forvirret. Men forvirringen stopper her… Nu skal du finde din egen 3P stemme at formidle fra.”

Link til Amir Karkoutis hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Amirs hjemmeside her.

Bøger