Shopping Cart

Amy Johnson
psykolog og forfatter Amy Johnson

Amy Johnson

Amy Johnson, PhD, er psykolog, coach, forfatter og foredragsholder. Hun formidler en banebrydende ny tilgang til psykologi, der hjælper folk med at slippe uønskede vaner, angst og usikkerhed ved hjælp af indsigt fremfor viljestyrke. Hun er forfatter til “The Little Book of Big Change: The No-Willpower Approach to Breaking Any Habit” og “Just a Thought: A No-Willpower Approach to End Self-Doubt and Make Peace with Your Mind” der er oversat til dansk og har titlen “Blot en tanke“.

 I 2017 startede hun The Little School of Big Change, en online-skole, der har hjulpet tusindvis af mennesker med at slippe angst og uønskede vaner og leve et mere roligt liv. Amy formidler også sin forståelse af den menneskelige psykologi i sin populære podcast, Changeable, og hun har uddannet over 70 coaches i sit Change Coach Training Program.

Hun har jævnligt optrådt som ekspert på The Steve Harvey Show og Oprah.com samt i The Wall Street Journal og Self Magazine.

Amy skriver selv: ”Jeg er coach, underviser i The Little School of Big Change, socialpsykolog og forfatter til et par bøger. Jeg bor i Michigan med min familie, og jeg elsker kaffe, rejser, dokumentarfilm, biblioteksbøger og en hel nats søvn.

Jeg havde voldsom angst, panikanfald og overspisning/bulimi i flere år. Jeg fik at vide af mange veluddannede, velmenende fagfolk, at disse problemer sandsynligvis ville følge mig resten af livet i en eller anden form. De kunne blive håndterbare; jeg kunne lære at håndtere dem – men de var ikke den slags ting, man bare “kom over”.

Heldigvis kunne intet være længere fra sandheden i dag.

For flere år siden stødte jeg på en meget konkret spirituel forståelse af livet, som ændrede alt for mig. Det er grundlaget for alt, hvad jeg underviser i og skriver om. Den er basis for, den måde, jeg hjælper folk med at slippe af med deres uønskede vaner og unødvendige bekymringer.”

Link til Amy Johnsons hjemmmeside, YouTube kanal og YouTube videoer

Du kan besøge Amys hjemmeside her.

Du kan finde Amys YouTube kanal her.

Bøger