Blot en tanke: Slut fred med dine tanker, og få ro i sindet – helt uden anstrengelse

Blot en tanke: Slut fred med dine tanker, og få ro i sindet – helt uden anstrengelse

forside til bogen "blot en tanke"
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788794322232

Blot en tanke: Slut fred med dine tanker, og få...

0.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Blot en tanke” er skrevet af Amy Johnson.

Slut fred med dine tanker, og få ro i sindet – helt uden anstrengelse

Føler du dig af og til fanget i grublerier, selvkritik og evindeligt kværnende tanker? Har du også forsøgt at stoppe tankerne, ændre dem, gøre dem mere positive – uden held? Så er det på tide at se i en ny retning.

I bogen “Blot en tanke” præsenterer den amerikanske psykolog Amy Johnson læseren for et nyt psykologisk paradigme, en ny forståelse af, hvordan sindet fungerer, som har ført til store forandringer og et liv i frihed og mental trivsel for tusindvis af mennesker verden over.

Forståelsen kaldes De Tre Principper eller 3P, medfødt sundhed eller indefra-ud-forståelsen, og den introduceres her på en letforståelig og indlevende måde med enkle metaforer og letgenkendelige eksempler og cases, både fra Amys eget liv og fra hendes mangeårige virke som coach. Hun trækker samtidig på sin store viden om hjerneforskning og evolutionspsykologi for at forklare, hvorfor mange af os gennem vores opvækst ender ”oppe i vores hoveder”, hvor vi helt uskyldigt kommer til at identificere os med vores tanker og intellekt som den, vi er.

Evolutionen har givet os mennesker en fantastisk veludviklet hjerne og et intellekt, hvis fornemste opgave er at sikre vores overlevelse. Derfor vil dit intellekt – den evigt snakkende, ”mig”-centrerede kommentatorstemme i dit hoved – konstant forsøge at regne livet ud for dig. Den er programmeret til at forvente det værste. Den afspiller fortiden i tankerne for at forsøge at forudsige fremtiden. Den har stærke meninger, der føles rigtige og meningsfulde, men som hele tiden ændrer sig og modsiger sig selv.

Hvis du tror, at dine tanker definerer, hvem du er, kan det gøre ondt. Men når du begynder at se, at tankerne ikke er virkelighed, at det bare er stemmen i dit hoved, der taler, så åbner det op for at du kan se dig selv og dit liv med helt nye øjne. Og med nye indsigter sker forandringerne. For livet udfolder sig uafhængigt af dit hårdtarbejdende intellekt, og når du forstår, at sindet har en naturlig evne til at falde til ro, hvis du lytter mindre til dine tanker, træder uhjælpsomme og uønskede tanker i baggrunden, og du vil opdage, at der lige bag tankerne er en ro og en visdom, der guider dig i nuet. Det er ægte sindsro.

Amy Johnson er psykolog, forfatter og foredragsholder. Den nye forståelse af sindet, hun deler her, kan hjælpe dig til at slippe af med angst, depression, usikkerhed, dårlige vaner og afhængighed.

Du kan besøge Amys hjemmeside her.

Mere fra samme forfatter...

Forside til bogen "The little book of big chamge" skrevet af Amy Johnson
kr. 149,95