Shopping Cart

Barbara Sarah Smith
Barbara Sarah Smith

Barbara Sarah Smith

Barbara Sarah Smith har skrevet bogen “Addiction: ONe Cause, One Solution” sammen med Christian McNeill.

Barbara skriver følgende om sig selv:

Jeg hedder Barbara Sarah Smith og er pensioneret psykolog. Jeg har arbejdet i over 40 år indenfor forskellige områder herunder akut sundhedspleje, hospice, ambulant mental sundhed og misbrugsbehandling. Jeg har også studeret religion og filosofi og har taget en socialrådgiveruddannelse.

Jeg var spirituelt søgende fra en ung alder, og en del af min rejse var oprettelsen af “Sanctuary”, et spirituelt retrætecenter i Beallsville, Maryland, som jeg ejede og drev i 9 år.

Jeg brugte min karriere på at søge en dybere forståelse af den menneskelige tilstand og lede efter løsninger på mine klienters lidelser. I et forsøg på at adskille min praksis fra “sygeliggørelsen af mental sundhed”, lavede en kollega og jeg en integrativ mental sundhedspraksis, hvor vi kombinerede de spirituelle, fysiske og følelsesmæssige aspekter af psykoterapi.

På trods af denne omstilling følte jeg, at der stadig manglede noget, og jeg begyndte at sætte spørgsmålstegn ved det nyttige i de gentagne og ofte ineffektive metoder, jeg brugte. Da jeg var på randen af udbrændthed og karriereskift skete der noget bemærkelsesværdigt.

Ofte dukker læreren op, når eleven er klar. I 2014 blev jeg introduceret til en helt ny, principbaseret forståelse af mental sundhed, som har forandret mit liv såvel som mine klienters liv på måder, som jeg aldrig havde troet muligt.

I stedet for et sygdomsbaseret fokus underviser jeg nu mine klienter om vores medfødte følelsesmæssige sundhed og resiliens. Når vi kan se den sande kilde til følelsesmæssig lidelse og se enkelheden, logikken og visdommen i vores psykologiske design, begynder tingene at ændre sig.

Ligesom alt andet i naturen er vores psykologi designet til at optimere vores evne til at navigere gennem livet og blomstre på trods af de omstændigheder, vi måtte stå i. Når vi begynder at se dette på et dybere plan, afdækkes vores velvære, indre fred og følelsesmæssig frihed, som sjældent, hvis nogensinde, blev afdækket i større grad gennem traditionel psykoterapi.

Jeg deler i øjeblikket min tid mellem Westport, Massachusetts og Sao Miguel Island på Azorerne, hvor jeg tilbringer så meget tid som muligt i naturen og udforsker farvandene tæt på og langt væk sammen med min partner Ed, som er pensioneret kaptajn.

Link til Barbara Sarah Smiths hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Barbaras hjemmeside her.

Bøger