Shopping Cart

Christian McNeill
Christian McNeill

Christian McNeill

Christian McNeill har skrevet “Addiction: One Cause, One Solution” sammen med Barbara Sarah Smith. Bogen handler om, hvordan en forståelse af de tre principper kan booste helbredelse fra afhængighed

Christian skriver følgende om sig selv:

“Jeg har været coach og Practitioner i De Tre Principper siden 2012. Før det var jeg jurist, senere advokat og siden hen dommer. I 2012, efter en hvirvelvind af livsbegivenheder og på grund af denne forståelses fænomenale indvirkning på mit liv, foretog jeg et karriereskift.

I løbet af mine 20’ere havde jeg oplevet nogle store personlige udfordringer, herunder et alkoholproblem. Disse oplevelser gjorde mig meget interesseret i, hvordan sindet fungerer. Jeg uddannede mig i en række terapeutiske tilgange, herunder hypnoterapi og NLP. I 2010 faldt jeg over en radikalt anderledes forståelse af menneskelig trivsel kaldet De Tre Principper. Jeg blev straks slået af de enestående resultater, som denne forståelse kunne frembringe. Resultaterne inden for alle områder af menneskelig stræben og menneskelig erfaring overgik alt andet, jeg var stødt på i de to årtier, jeg havde studeret.

Da jeg selv har oplevet den stress og det pres, der kan opstå personligt og professionelt, brænder jeg for at dele dette meget effektive budskab med andre. Jeg kan af egen erfaring bekræfte dets transformerende kraft. På trods af mange ydre omvæltninger har de sidste 13 år været de lykkeligste og mest tilfredsstillende i mit liv. Mange klienter har oplevet lignende dybtgående forandringer.

At lære om denne forståelse sker i en afslappet samtale – enten en-til-en eller i en gruppe. Undervisningen gør det muligt for folk at få adgang til deres egen resiliens og deres ressourcer. Der er ingen teknikker eller metoder. Forandring sker gennem indsigt. Når først disse principper bliver forstået, kan klienterne i stigende grad skabe deres egne nye og friske løsninger, uanset deres situation.

En indsigt i De Tre Principper er især nyttig ved problemer med stress, overbelastning og udbrændthed. Andre fordele er øget effektivitet, større tilfredshed med arbejdet, kreativ problemløsning og innovativ beslutningstagning.

Måske vigtigst af alt fører Wellbeing-undervisning til en markant højere livskvalitet, uafhængigt af ydre omstændigheder. På trods af den nænsomme fremgangsmåde kan resultaterne være helt enestående.

En klient skrev efter 2 sessioner: “Jeg ved ikke, hvad der skete i gårsdagens session, men jeg følte mig utrolig glad efter den, faktisk tror jeg aldrig, jeg har følt mig så glad i hele mit liv….så mange tak.”

Link til Christian McNeills hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Christians hjemmeside her.

Bøger