Shopping Cart

Flavia Dalzell Payne
Flavia Dalzell Payne

Flavia Dalzell Payne

Flavia Dalzell Payne er certificeret Three Principles (Mental Health) Practitioner. Hun var også elev hos Dr. George Pransky, som er en af de første der bragte forståelsen af De Tre Principper ind i psykologien.

De Tre Principper (som formuleret af Sydney Banks) er de grundlæggende principper, der skaber al psykologisk oplevelse. De er en metafor for sindet, der beskriver, hvordan det fungerer, og opdagelsen af dem er et gennembrud i vores forståelse af menneskets psykologiske funktion. De tilbyder et nyt paradigme for mental sundhed (det psykologiske paradigme “indefra og ud”) og får folk til at se deres medfødte sundhed og resiliens, hvilket øger deres potentiale.

Flavia har arbejdet i erhvervslivet i 25 år: for National Securities and Research Corporation i New York; The Economist Group i Wien; Artemis (Fine Arts) Group og Korn/Ferry International i London; og i 15 år for Senn Delaney, senest som deres Business Development Director, EMEA. Senn Delaney er et internationalt konsulentfirma, der fokuserer på at ændre virksomhedskulturer for at forbedre organisationers mindset og præstationer ved at ændre adfærd og tankegang hos ledere og teams.

Link til Flavia Dalzell Paynes hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Flavias hjemmeside her.

Bøger