Shopping Cart

Judith Sedgeman
Judith Sedgeman

Judith Sedgeman

Judith Sedgeman har skrevet bogen “It All Started with a Bird“.

Hun er psykolog og har underviset i mental sundhed med udgangspunkt i Innate Health (De Tre Principper) i næsten 40 år. Før hun opdagede principperne, havde hun været engelsklærer på college, prisvindende avisreporter og redaktør. Hun var også iværksætter, og startede og var administrerende direktør for en virksomhed inden for Medical Practice Management. Hun er uddannet ved Wellesley College, Wellesley, MA, (BA), Trinity College, Hartford, CT (MA) og West Virginia University (EdD).

Judy er født i New Haven, Connecticut og voksede op i Washington, D.C.
Mens hendes mand var ansat i luftvåbnet, blev de udstationeret i Biloxi, MI og på Okinawa, hvor hun underviste på college og i gymniasiet.
Hun boede i Bradenton, Florida, i næsten 20 år, hvor hun havde en karriere som avisreporter og redaktør og derefter som iværksætter.
Hun fandt sit livs og sit hjertes arbejde, da en af de læger, der blev kunde i hendes Medical Practice Management-virksomhed, introducerede hende til forståelsen af, at ingen mennesker kan ødelægges mentalt. Hun lærte også, at alle mennesker har en medfødt evne til ro i sindet og glæde, men at de har en uskyldig misforståelse af tankens kraft. Det blev hendes fokus resten af arbejdslivetet.

Efter at hun blev en del af den gruppe mennesker, der bragte denne nye forståelse til verden, rejste hun meget, flyttede ofte, arbejdede sammen med mange forskellige kunder og organisationer over hele verden, underviste på en lægeuddannelse og fandt sin egen ubetingede glæde ved livet.

Hun har også en populær podcast “Psychology has it backwards” sammen med Christine Heath

Link til Judith Sedgemans hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Judiths hjemmeside her.

Link til Judith Sedgemans YouTube kanal

https://www.youtube.com/c/JudithSedgeman

Bøger