Shopping Cart

Linda Sandel Pettit
Linda Sandel Pettit

Linda Sandel Pettit

Linda Sandel Pettit har skrevet bogen “Leaning into Curves” og skriver følgende om sig selv:

“Da jeg var midt i 20’erne, blev jeg forelsket i en klog og blid katolsk præst. Mine forældre og kirken var imod det. Vi lyttede til vores visdom, han forlod præstegerningen, og vi giftede os. Det var et svært valg, fordi vi kæmpede mod stærke kræfter, men vi lænede os ind i kærligheden og holdt kursen. En datter fuldendte vores familie. Vi flyttede til bjergene i West Virginia og skabte et smukt liv tæt på naturen.

Jeg tog en kandidatgrad i psykologisk rådgivning og blev iværksætterhjælper.

Et sving på vejen tog min mands liv en snefyldt juleaften. Jeg følte mig guidet gennem sorgen af usynlige kræfter. Min intuition blev stærkere, og mystiske synkroniciteter pegede mig i retning af en ny kærlighed, som tog enkekappen af mine skuldre. Jeg skabte et godt liv sammen med Dr. Bill Pettit, en psykiater, der arbejdede ud fra en spirituel forståelse, der var uden for de traditionelle rammer inden for psykologi og psykiatri. Forståelsen kaldet  “De Tre Principper” blev formidlet af en spirituel lærer, Sydney Banks

Bill og Sydney viste mig forbindelsen mellem det spirituelle og det psykologiske – den enkle logik bag intuitionen, og hvordan den er forbundet med livets kilde, KÆRLIGHED. Jeg fandt svar på misforståelserne i min religion og psykologi, men beholdt skønheden og den guddommelige sandhed. Jeg så, at jeg gjorde mig selv mindre, end jeg var, ved hjælp af kraften i min egen tænkning. Jeg begyndte at dele det, jeg havde opdaget med andre. Jeg så menneskers liv blive forandret.

At SE vores guddommelige natur bringer en dyb kærlighed ind i verden, som udfolder sig naturligt.  Vi tilgiver hurtigere og dømmer mindre. Fra vores spirituelle natur, vores fælles enhed, udtrykker vi den KÆRLIGHED, vi er, på vores unikke måde. Historien om vores liv bliver et vidnesbyrd om kærlighed i bevægelse. Vi rejser os i vores kraft som intuitive skabere, og mange af os vælger at arbejde som formidlere, healere og budbringere.”

Link til Linda Sandel Pettits hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Lindas hjemmeside her.

Bøger