Shopping Cart

Sheena Oxer
Sheena Oxer

Sheena Oxer

Sheena Oxer har skrevet 2 børnebøger: “Understanding Thoughts and Feelings: A Walk to Grandpa’s: A tale of two stories” samt “Understanding Thoughts and Feelings: An Unfair Game: A twice told tale“.

Sheena skriver følgende om sig selv:

“Der findes en ny forståelse af, hvordan sindet fungerer, der har haft en enorm indflydelse på mig og mit liv med hensyn til at forstå mig selv og andre. Gennem denne forståelse har jeg fundet mere fred, medfølelse, taknemmelighed og respekt for denne smukke verden, som vi lever i, end jeg troede var muligt. Jeg kan slet ikke lade være med at dele det med andre.

Denne forståelse er kommet fra Sydney Banks og kaldes De Tre Principper. Jeg uddanner andre ved hjælp af “The Single Paradigm”, som jeg har lært af Keith Blevens og Valda Monroe samt min mentor Ann Ross. Det er denne ‘Three Principles Paradigm’ (3PP) tilgang, der virkelig har gjort en forskel i mit liv, og jeg vil meget gerne dele den med dig.

Jeg har en kandidatgrad i molekylærbiologi og har arbejdet i medicinalindustrien med genetikforskning og som forsker på mit universitet, hvor jeg koordinerede et forskningsprojekt. I de senere år har jeg fokuseret på mit familieliv.

Hele mit liv har jeg søgt efter noget.  Jeg har været på mange kurser, lyttet til mange mennesker på nettet og læst mange bøger. Jeg har fået mange værktøjer og teknikker der skulle følges, men aldrig noget som dette.

Jeg havde en intellektuel forståelse af det, men det føltes i bedste fald anstrengende og i værste fald umuligt at omsætte teknikkerne til praksis.

Jeg var søgende, og jeg troede, at der var noget galt med mig – at jeg skulle fikses på en eller anden måde for at være et “normalt” menneske. Gennem denne forståelse af, hvordan mit sind allerede fungerer, ser jeg, at jeg arbejder/fungerer smukt, og at der ikke er noget, der skal fikses. Gennem denne forståelses linse ser jeg livet anderledes. Angsten, som har fulgt mig siden barndommen, er ved at forsvinde, fordømmelsen af mig selv er ved at forsvinde og dermed også fordømmelsen af andre. Jeg siger “er ved at forsvinde” i stedet for “er forsvundet”, for der er altid mere at lære.

Jeg er gået fra en følelse af at søge, til en følelse af fred og af at komme hjem til mig selv, til den jeg altid har været. Fra en følelse af, at jeg havde en kerne af tristhed, der løb gennem den, jeg virkelig var, til en viden om, at dette faktisk ikke er muligt.

Det har haft en nænsom indvirkning på mit liv gennem indsigt, og selvom jeg ser, at andre også arbejder på en smuk måde, ser jeg, at vores ideer om lidelse kan lindres for os gennem denne forståelse. Jeg arbejder med individuelle personer og grupper for at dele denne logik om, hvordan vores sind virkelig fungerer.

Jeg er især interesseret i at arbejde med dig, hvis du er på udkig efter angstrådgivning, da det er en del af min historie.”

Links til artikler og YouTube videoer med Sheena Oxer

https://uk.linkedin.com/in/sheena-oxer-15a6a48?original_referer=https%3A%2F%2Fwww.google.dk%2F

https://www.youtube.com/watch?v=ih9mqcoWge8&pp=ygULc2hlZW5hIG94ZXI%3D

https://www.linkedin.com/pulse/what-makes-you-happy-sheena-oxer?trk=public_profile_article_view

https://www.linkedin.com/pulse/could-help-you-sheena-oxer?trk=public_profile_article_view

https://www.linkedin.com/pulse/mental-health-different-perspective-can-we-always-choose-sheena-oxer?trk=public_profile_article_view

Bøger