Lille sjæl

Henriette Curtz Jansen

Forsidebillede til bogen "Lille sjæl" skrevet af Henriette Curtz Jansen.
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788794322171

Lille sjæl

0.0/5
| På lager

kr. 154,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Hvad gør vi, når livet ikke går som vi forventer? Hvad gør vi, hvis vi ikke føler os klar til at sige farvel til livet eller dem, vi holder af? Hvad stiller vi op med savnet af mennesker, vi har mistet?

At sige farvel til livet kan føles ubærligt og fylde meget i vores tanker. Men hvad ved vi egentlig om livets afslutning?

Svaret er indlysende: Vi ved intet om døden, men alligevel bliver vi bange for det, vi kan forestille os om den. Måske er det mest sandsynlige, egentligt at døden er noget helt andet end det, vi tænker om den.

Denne lille bog kan være en døråbner til samtaler om døden for både børn og voksne, der står i svære situationer. Den tilbyder et muligt nyt perspektiv, eller måske blot en pause fra sørgelige eller skræmmende tanker.

“Lille sjæl” er en ikke-religiøs, men spirituelt-filosofisk fortælling om et liv, der er forbundet med en evighed og en kærlighed, der aldrig slutter.

Bogen afsluttes med et efterskrift til den voksne læser, hvis denne ønsker at dykke ned i filosofien bag bogen.

Bogen “Lille sjæl” er skrevet af Henriette Curtz Jansen, der er Cand.scient. og coach med baggrund i den psykologiske forståelse “De Tre Principper”.

www.innerteacher.dk