Livet opleves indefra og ud – alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv

Livet opleves indefra og ud - alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv

Michael Neill

Forsidebillede til bogen "Livet opleves indefra og ud - Alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv" skrevet af forfatter og coach Michael Neill.
  • Kategori
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788721037055

Livet opleves indefra og ud - alt hvad du behøv...

0.0/5
| På lager

kr. 224,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Livet opleves indefra og ud – alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv” er skrevet af Michael Neill.

Livet opleves indefra og ud ændrer, hvordan vi kigger på tingene. Den gør det uden løftede pegefingre i en fascinerende samtale med læseren om hvordan vi oplever virkeligheden. Vi har vænnet os til at søge vores behov dækket i verden uden for os selv og problemer i den forbindelse er årsag til hårdt slid, men også ubehagelige tilstande som frustrationer og stress.

Men den verden, vi ser derude, spejler blot vores tanker om den. Vi ser den ikke, som den er. Vi ser vores egne tanker om den. Så en hvilken som helst frustration er ikke feedback om en situation, men feedback om en ubehagelig tanke.Og hvad skal man så gøre? Ingenting. Det er selve vores forsøg på at gøre noget, der fjerner os fra det, vi søger.

Vi er allerede, som vi skal være. Uden stressede tanker er der en naturlig væren – en dyb følelse af at være til stede – en glæde, som er uafhængig af ydre forhold. Alle mennesker har haft glimt af denne tilstand og der kommer flere af dem, mens man læser.

Michael Neill er forfatter til flere andre bøger, der også kan købes her i 3P Butikken.

Mere fra samme forfatter...

Forsidebillede til bogen "Creating the Impossible: A 90-Day Program to Get Your Dreams Out of Your Head and Into the World" skrevet af Michael Neill.
kr. 164,95