Livet opleves indefra og ud – alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv

Livet opleves indefra og ud ændrer, hvordan vi kigger på tingene. Den gør det uden løftede pegefingre i en fascinerende samtale med læseren om hvordan vi oplever virkeligheden. Vi har vænnet os til at søge vores behov dækket i verden uden for os selv og problemer i den forbindelse er årsag til hårdt slid, men også ubehagelige tilstande som frustrationer og stress.

Men den verden, vi ser derude, spejler blot vores tanker om den. Vi ser den ikke, som den er. Vi ser vores egne tanker om den. Så en hvilken som helst frustration er ikke feedback om en situation, men feedback om en ubehagelig tanke.Og hvad skal man så gøre? Ingenting. Det er selve vores forsøg på at gøre noget, der fjerner os fra det, vi søger.

Vi er allerede, som vi skal være. Uden stressede tanker er der en naturlig væren – en dyb følelse af at være til stede – en glæde, som er uafhængig af ydre forhold. Alle mennesker har haft glimt af denne tilstand og der kommer flere af dem, mens man læser.

DKK 240,00

På lager

Om forfatteren

Michael Neill

Michael Neill

Michael Neill is an internationally renowned transformative coach and the bestselling author of "The Inside-Out Revolution", "You Can Have What You Want", "The Space Within", "Creating the Impossible" and "Supercoach.

His books have been translated into 18 languages, and his public talks, retreats, and seminars have touched and transformed lives at the United Nations and on six continents.

His TEDx talk, Why Aren't We Awesomer?, has been viewed by nearly 200,000 people around the world. He hosts a weekly talk show on HayHouseRadio.com, and his weekly Caffeine for the Soul blogs and podcasts can be found at MichaelNeill.org.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livet opleves indefra og ud – alt hvad du behøver at vide for at forandre dit liv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *