Management by Inspiration: Discovering Your Natural Power to Lead

Management by Inspiration: Discovering Your Natural Power to Lead

Forsidebillede til bogen "Management by Inspiration" skrevet af Allan E. Flood
  • Kategori
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9781771434232

Management by Inspiration: Discovering Your Nat...

0.0/5
| På lager

kr. 184,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Management by Inspiration” er en lettilgængelig vej til:
1) Forbedret kommunikation
2) Højere medarbejderpræstation
3) Bedre kunderelationer
4) Forbedret tidsstyring
5) Mindre stress, udbrændthed og konflikter.

Den tilgang til livet, der beskrives i bogen, vil hjælpe dig med at få det bedste ud af dine medarbejdere og kolleger. Det er et frisk pust for ledere, der er trætte af at slukke personalebrande og som søger en anden måde at lede mennesker på.

Allan E. Flood skrev denne bog for at forklare, hvad du skal have, ud over information, for at lede effektivt. Ledere har brug for mere end nye variationer af gamle tilgange. I denne tid med eskalerende kompleksitet har virksomhedsledere brug for en ny forståelse af de underliggende kræfter, der motiverer mennesker.

Sandhederne i denne bog hjælper dig med at lede på samme måde, som en klar forretningsvision hjælper dig med at træffe beslutninger. En klar forretningsvision forenkler problemløsning, fordi den giver kontekst og retning. Når du ved, hvor din vision kommer fra, og hvordan du opretholder den, er du som kaptajnen på en sejlbåd, der kan holde sit skib på rette kurs på trods af ændringer i vind, vejr og strøm.

Når du ser, hvordan de enkle sandheder i denne bog påvirker dig, vil din ledelsesstil afspejle en dybere, praktisk viden om, hvordan du vitaliserer din virksomhed og dine medarbejdere.

Allan Floods egen rejse, som begyndte med, at han indså den ekstraordinære kraft i disse enkle sandheder, har været en rejse fuld af forbløffelse og undren over det medfødte menneskelige potentiale. Efter i årevis at have fulgt ebbe og flod af populære modefænomener inden for ledelse og mental sundhed, har han fundet noget virkelig varigt.