Shopping Cart

Kathy Marshall Emerson
Kathy Marshall Emerson

Kathy Marshall Emerson

Kathy Marshall Emerson har viet sit professionelle liv til at få det bedste frem i børn, familier og skolesamfund. Hun grundlagde University of Minnesota National Resilience Resource Center, med missionen om altid at se børn og voksnes mentale tilstand som “lovende” snarere end “i fare”. 

Kathy skriver selv: “Det er vigtigt at se ud over adfærd og problemer. Det er så nyttigt altid at se dybere og lytte grundigt, langt ud over labels og fortid. Forældre, børn og professionelle ved ofte ikke, at de har naturlig robusthed, visdom og velvære indeni. Jeg voksede op i en amerikansk bondefamilie i Midtvesten, hvor kærligheden var betingelsesløs, uanset hvad vi gjorde. Det gør en forskel for, hvordan børn bliver. Min mor og far kunne se mere i mig, end jeg selv gjorde. De pegede subtilt på, hvad jeg selv ville opdage.” Denne håbefulde tilgang til forældrerollen er mulig for alle. 

Jeg var så heldig på universitetet at studere resiliensforskning og også lære principperne bag resiliens af en almindelig mand ved navn Sydney Banks. Det var en usædvanlig undervisning, der kombinerede solid videnskab, sund fornuft og spirituelt velvære.

Jeg har skrevet bogen “Parenting with Heart“, der formidler enkle lektioner, som har ændret mit eget liv. Mit ønske er, at alle forældre ubesværet kan opdage en naturlig fred i sindet. Vores børn vil opfange det, og verden vil ændre sig.”

Kathy har også været medforfatter på nogle af “My Guide Inside”-undervisningsbøgerne til børn og unge, der er skrevet i samarbejde med Christa Campsall og Jane Tucker. Hun er medforfatter på:
My Guide Inside (Book I) Teacher’s Manual, My Guide Inside (Book I) Learner Book, My Guide Inside (Book II) Teacher’s Manual, My Guide Inside (Book III) Teacher’s Manual og My Guide Inside (Book III) Learner Book

Der findes forskellige videnskabelige artikler af Kathy Marshall Emerson på National Resilience Resource Centers hjemmeside.

Link til Kathy Marshall Emersons hjemmeside og YouTube video

Du kan besøge Kathys hjemmeside her.

Bøger