Shopping Cart

Ken Manning
Ken Manning

Ken Manning

Ken Manning har altid interesseret sig for at finde enkle løsninger, der kan hjælpe folk med at få det så godt som muligt. Han har tre uddannelser i psykologi fra Brown University, Lesley College og University of Massachusetts at Amherst. Han arbejdede som klinisk psykolog i 20 år.

Sideløbende med sin karriere inden for psykologi har Ken også en stærk baggrund inden for erhvervslivet, herunder roller i forskellige nystartede virksomheder som national salgschef, marketingdirektør og medlem af advisory board. Sammen med sin svigersøn grundlagde han en succesfuld softwareudviklingsvirksomhed, som han stadig leder.

Han lærte Sydney Banks at kende i 1980’erne. I 1999 fandt han en måde at bringe De Tre Principper ind i erhvervslivet på og stiftede sammen med partneren Robin Charbit firmaet Insight Principles.

Han har skrevet bogen “Invisible Power: Insight Principles at Work: Everyone’s Hidden Capacity” sammen med Robin Charbit og Sandra Krot.

Ken har været gift i 30 år, har to steddøtre, en søn og fem børnebørn. Han spiller klaver, elsker naturen og alle former for sport og motion, rejser, fotografering, træarbejde og at tilbringe tid med familie og venner.

Link til Ken Mannings hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Kens hjemmeside her.

Bøger