Shopping Cart

Sandra Krot
Sandra Krot

Sandra Krot

Sandra Krot har skrevet “Invisible Power: Insight Principles at Work: Everyone’s Hidden Capacity” sammen med sine kolleger fra Insight Principles, Ken Manning og Robin Charbit.

Sandys vision er at gøre arbejdspladsen til en ramme for kreativ udfoldelse samt styrkelse af mental sundhed.

Efter sin eksamen fra Bates College og University of New Haven Graduate School fik hun en karriere som rådgiver inden for mental sundhed.

Sandra lærte Sydney Banks at kende i 1980’erne. I 1985 var hun med til at grundlægge et af de første undervisningsprogrammer for mental sundhed baseret på denne her forståelse i Tampa, Florida. Hun var administrerende direktør i dette firma, der i en årrække blev et hovedsæde for undervisningsprogrammer i denne forståelse, som også omfattede undervisning på arbejdspladser.

I 2000 fik hun for første gang mulighed for at bruge De Tre Principper i erhvervslivet. Det førte hende i en ny retning, og hun sluttede sig til Insight Principles i 2010.

Sandy deler sit liv med sin partner Peter Remick, og sammen har de bygget deres nulenergihus på landet i Washington. De kommer ud i den fantastiske Pacific Northwest-vildmark, så ofte de kan, med havkajak, backpacking og vandreture med deres hund. Sandra lærte Sydney Banks at kende i 1980’erne.

Link til hjemmeside og YouTube videoer med Sandra Krot

Du kan besøge Sandras hjemmeside her.

Bøger