Shopping Cart

Linda Pransky
Linda Pransky

Linda Pransky

Linda Pransky tog en kandidatuddannelse på University of Washington i 1975.  Hun specialiserede sig i psykosocial sygepleje, fordi hun havde en interesse i at lære, hvordan mennesker forandrer sig. Hun lærte teknikker og metoder til at hjælpe folk, selv om intet syntes at være varigt og gavnligt.

Da hun mødte Sydney Banks i 1976, opdagede hun en ny forståelse af menneskesindets funktion, som gjorde at folk virkelig forandrede sig.  Hendes vision blev at hjælpe mennesker med at finde en ægte og varig forandring. 

Linda er i øjeblikket en del af ledelsen for Three Principles Global Community, og hun har for nylig også været medlem for One Thought Institute og er partner hos Pransky and Associates.

Linda er gift med Dr. George Pransky

Linda har skrevet børnebogen: A Book About Thinking Thoughts, der er anbefalet for børn i alderen 2-5 år. Hun har også skrevet en efterfølger, der hedder A Book About Happiness, der er anbefalet til børn i alderen 3-8 år.

Den første er oversat til dansk med titlen: En bog om at tænke tanker og til grønlandsk med titlen: Atuagaq Eqqarsaatinik Eqqarsaateqarnermut tunngasoq.

Den anden bog er oversat til dansk med titlen: En bog om glæde.

Link til Linda Pranskys hjemmeside og YouTube videoer

Du kan besøge Lindas hjemmeside her.

Bøger