Shopping Cart

Mette Louise Holland
Profilbillede af psykolog og forfatter Mette Louise Holland

Mette Louise Holland

Mette Louise Holland er en autoriseret psykolog og ejer af INTAKT, et moderne psykolog- og coachinghus i Slagelse. Hun arbejder ud fra den nyeste forståelse af mental sundhed, som hun hedder De Tre Principper eller inside-out forståelsen.

Hun har skrevet en bog om dette emne, som hedder “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed“. Bogen er baseret på hendes personlige oplevelser og erfaring fra mere end 9.000 samtaler med mennesker, der har lidt af stress, angst, depression, lavt selvværd og andre mentale udfordringer. Hun har fået mange positive tilbagemeldinger fra sine klienter og læsere, som har oplevet en forbedring i deres livskvalitet og trivsel efter at have lært om deres egen mentale sundhed. Hun har også fået ros fra internationale 3P lærere, som har været hendes mentorer og samarbejdspartnere.

Mette Louise Holland er en af de mest erfarne psykologer i Danmark inden for De Tre Principper, og har også været med til at stifte 3P Instituttet, hvor hun uddanner nye undervisere i mental sundhed.

Bøger