Shopping Cart

Mette Louise Holland
Profilbillede af psykolog og forfatter Mette Louise Holland

Mette Louise Holland

Mette Louise Holland er autoriseret psykolog og ejer af INTAKT, et moderne psykolog- og coachinghus i Slagelse. Hun arbejder ud fra den nyeste forståelse af mental sundhed, som kaldes De Tre Principper eller inside-out forståelsen. Hun var den første danske psykolog, der begyndte at arbejde ud fra 3P, og hun har inspireret et stigende antal psykologer og psykoterapeuter til at gøre det samme.

Hun er forfatter til bestselleren “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed“. Bogen er baseret på hendes personlige oplevelser og erfaring fra mere end 9.000 samtaler med mennesker, der har lidt af stress, angst, depression, lavt selvværd og andre mentale udfordringer. Hun har fået mange positive tilbagemeldinger fra sine klienter og læsere, der har oplevet en forbedring i deres livskvalitet og trivsel efter at have lært om deres egen mentale sundhed. Hun har også fået ros fra internationale 3P lærere, som har været hendes mentorer og samarbejdspartnere.

Hun har også skrevet “LET – skabt til forandring“, der udkom i februar 2024 og som er baseret på hendes egne indsigter i forbindelse med kropvægt og spisevaner.

Mette Louise Holland er en af de mest erfarne psykologer i Danmark inden for De Tre Principper, og har sammen med sin mand, Jacob Rebien, været med til at stifte 3P Instituttet, hvor de uddanner nye undervisere i mental sundhed.

Mette Louise og Jacob har 3 sønner.

Link til YouTube videoer med Mette Louise Holland

Bøger