LET – Skabt til forandring – Indsigter om krop, kost, kilo og de tre principper

LET – Skabt til forandring - Indsigter om krop, kost, kilo og de tre principper

Forside til bogen "LET – Skabt til forandring - Indsigter om krop, kost, kilo og de tre principper" skrevet af Mette Louise Holland.
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788793783614

LET – Skabt til forandring - Indsigter om krop,...

5.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“LET- Skabt til forandring” er skrevet af psykolog Mette Louise Holland, der også er forfatter til bogen “Dit selvhelbredende sind“.

Det er ikke en bog med gode råd om kost og motion og der er ingen øvelser i at tænke på en bestemt måde, det er i det hele taget ikke nogen how-to-bog. For jeg tror ikke på how-to længere.

Jeg tror ikke længere på, at forandring kommer af, at andre fortæller os hvad vi skal gøre – hvis det gjorde, ville vi alle sammen være forandrede nu, alle ville være glade og have den krop, vi havde lyst til, for der er rigeligt med “How-to” bøger og kurser derude.

Jeg ved, efter at have oplevet det på min egen krop, at ægte, varig forandring kommer indefra, helt af sig selv. Og at det eneste vi har brug for at få øjnene op for, er hvordan vi selv uskyldigt er kommet til at stå i vejen for vores sinds og krops naturlige balance.

Så tillykke med at du nu står med denne bog i hånden. Hvis du vil med i en helt anden retning, hvor du ikke skal arbejde med dig selv, og ikke er nødt til at følge en eneste kost- og motionsplan for at føle dig sund og smuk og leve som du har lyst til, så åbn bogen og tag med på en tur hjem i dig selv.

Det er ikke nogen lang rejse, for du er der allerede. Du skal bare lige opdage hvem du virkelig er og hvor smukt du faktisk allerede virker.

Mette Louise Holland praktiserer som psykolog hos INTAKT og ejer sammen med Jacob Rebien 3P Instituttet, hvor de uddanner undervisere i mental sundhed.

Mere fra samme forfatter...

Forsidebillede til bogen "Livet har dig"
kr. 189,95