Shopping Cart

Sheela Masand
Sheela Masand

Sheela Masand

Sheela Masand har skrevet bogen “Inside Out Transformation: A Revolutionary Guide for Coaches, Therapists and Counsellors. Conversations with 15 Renowned Leaders“.

Hun skriver følgende om sig selv:

“Jeg faldt over De Tre Principper formuleret af Sydney Banks i 2010, hvilket betød at livet og dermed min virksomhed begyndte at skifte retning. Jeg troede, jeg havde en rigtig god forståelse af sindets kraft via adskillige træningsprogrammer og uddannelser, herunder Louise Hay, NLP, hypnoterapi og så videre, men dette her var forklaringen på, hvordan alt dette fungerede.

Som man siger, stiger alle både med tidevandet, og forståelsen af de tre principper er tidevandet for alt i vores liv, inklusiv vores virksomheder.

Det har været en livsomvæltende rejse at få øje på enkeltheden i livet og dermed i min virksomhed.  Det har hjulpet mig til at hjælpe andre med at finde frem til det samme for dem, hvilket har resulteret i, at der er meget mindre, de skal gøre, end de havde troet.  De får mere tid, mindre stress, bedre resultater og meget bedre livskvalitet.

Jeg elsker at sprede budskabet om enkelhed og glæde, hvilket har betydet, at jeg har interviewet meget anerkendte undervisere indenfor 3P-området, og skabt et årligt globalt teletopmøde i 2013, arrangeret retreats og kurser i Spanien samt været med til at grundlægge og arrangere The Viva Event i 2015.”

Link til hjemmeside og YouTube videoer med Sheela Masand

https://sheelamasand.com/

Bøger