Den store indsigt – at vende verden på vrangen

Den store indsigt - at vende verden på vrangen

Forsidebillede til bogen "Den store indsigt" som er skrevet af Dean Rees-Evans.
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788794322188

Den store indsigt - at vende verden på vrangen

0.0/5
| På lager

kr. 169,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Bogen “Den store indsigt – at vende verden på vrangen” er en bog, der bringer håb til unge mennesker om, at kunne tage lettere og smukkere skridt igennem ungdommen og livet.

Den vil hjælpe unge med at opleve livets rutsjebane som en rejse, der kan nydes og som ikke skal tåles eller overleves. At opdage og vide, at der altid er lys for enden af tunnelen og at selv de oplevelser, som vi tænker vil blive de dybeste dyk kan rumme skønhed og livskraft.

Bogens små afsnit med hverdagseksempler og temaer, der betyder noget i unges liv peger på, hvordan vi mennesker er født med en evne til at kunne klare de forandringer vi møder i livet. Men uden denne forståelse, så kan vi let fare vild i sindets labyrint og det kan blive svært eller tage lang tid at finde ud på egen hånd.”

Citat fra bogens forord som er skrevet af Asta Nissen fra “Mental Health Revolution

Bogen er skrevet af Dean Rees-Evans, der etablerede ”Three Principles: Wellbeing for Life” i 2005, hvor han coacher enkeltpersoner, grupper, familier og teenagere. Derudover arbejder han med coaching og rådgivning til skoler, hospitaler og virksomheder.