Hope for All – Three Principles Interviews and More from the Front Lines

Hope for All - Three Principles Interviews and More from the Front Lines

Jack Pransky

Forsidebillede til bogen "Hope for All: Three Principles Interviews and More from the Front Lines" skrevet af Jack Pransky
  • Kategori
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9781771433723

Hope for All - Three Principles Interviews and ...

0.0/5
| På lager

kr. 194,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Hope for All” af Jack Pransky er en opdateret genudgivelse af de bedste og mest relevante uddrag fra “Prevention from the Inside-Out” redigeret til den brede offentlighed, om at skabe forandring indefra og ud.

Del I indeholder en række overbevisende, omfattende og detaljerede interviews med folk fra lokalsamfundet og forandringsagenter, som var i forreste linje og først oplevede personlig forandring ved at opdage De Tre Principper om Sind, Bevidsthed og Tanke i deres liv, og derefter anvendte det i en tilstand af tjeneste for at hjælpe andre i lokalsamfund og organisationer.

Del II indeholder “A Guide for Realizing Community and Organizational Change from the Inside-Out”, som er skrevet til dem, der ønsker at lære, hvordan man skaber forandring indefra og ud i samfund og organisationer. Derudover præsenterer den fire modeller til at anvende denne “Three Principles”-tilgang i lokalsamfund og indeholder også uddrag af personlige resultater fra en større kvalitativ undersøgelse med titlen “The Experience of Participants after Three Principles Training”.

Sydney Banks, som afdækkede Three Principles-forståelsen, og Dr. Roger Mills, som først anvendte denne inside-out-tilgang i lokalsamfund, ville være stolte.

Her er et link til et interview med Jack Pransky, om hans bog “Hope For All

Mere fra samme forfatter...

Forsiden til bogen "Modello: A Story of Hope for the Inner City and Beyond: An Inside-Out Model of Prevention and Resiliency in Action"
kr. 274,95