Do Nothing!: Stop Looking, Start Living

Do Nothing!: Stop Looking, Start Living

Forsidebillede til bogen "Do Nothing!: Stop Looking, Start Living" skrevet af Damian Mark Smyth.
  • Kategori
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9780957214507

Do Nothing!: Stop Looking, Start Living

0.0/5
| På lager

kr. 139,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Menneskehedens tilstand afhænger af, hvordan den tænker. Det er misforståelsen af de individuelle tankesystemers “funktion”, der forårsager problemer, smerte og lidelse i verden. Denne “reaktive” tænkning forstyrrer strømmen af kreativ intelligens. Når den travle tænkning aftager, bliver nye tanker tilgængelige, og med dem innovation og modstandsdygtighed. “Tricket” er blot at se, hvordan “tricket udføres”. Det er det, ikke mere. Ingen processer, bare en forståelse. Jeg peger på denne forståelse af det “menneskelige operativsystem”, som vender op og ned på årsag og virkning.

Hvad nu, hvis du kunne leve et perfekt, lykkeligt liv uden besvær… lige nu!? Hvad hvis du opdagede den hemmelighed, som mystikere gennem tiderne har talt om, og som ikke bare var utrolig enkel, men også var tilgængelig for dig uden at gøre noget som helst? Hvad nu, hvis alle områder af dit liv kunne forbedres med én erkendelse, én tanke, én simpel forståelse? Damian Mark Smyth er en lærer i denne forståelse, og han tager dig gennem de mest almindelige misforståelser og misforståelser for at hjælpe dig med at indse, at menneskeheden for det meste har kigget i den forkerte retning, når det kommer til lykke. En “udefra og ind”-verden med berømmelse og penge er ikke vejen til at blive lykkelig – se bare på antallet af rige og berømte mennesker, der er på afvænning og i terapi. Hans tilgang er mere i tråd med, hvem du virkelig er. Damian vil vise dig, hvor hemmeligheden ligger, og hvordan du også kan få adgang til den, lige fra forhold til penge, forretningsmiljø, forældreskab til sport og endda afhængighed.

Dette er, hvad forfatteren Damian Mark Smyth selv siger om de principper, der er skitseret på siderne i “DO NOTHING!”: “Der er tre formløse fakta, der skaber vores virkelighed fra øjeblik til øjeblik. Ligesom tyngdekraften eksisterer de, uanset om vi tror på dem eller ej. Med dem skaber vi ikke kun vores verden gennem vores tanker, men vi skaber også vores verden ‘af tanker’. Alene det at have en forståelse af, hvordan de fungerer, giver os frihed fra bekymring, stress og frygt og åbner os op for universets uendelige potentiale gennem kreativitet, medfølelse og kærlighed. Og måden at få adgang til denne indre kilde af visdom på er at GØRE INGENTING! For vi har den allerede. Som man siger: “Du er allerede oplyst, du ved det bare ikke endnu…”