Encounters with an Enlightened Man: The Early Years with Sydney Banks

I “Encounters with an Enlightened Man” afslører Linda Quiring hendes oplevelse på en psykiatrisk institution, hvor hun fik at vide, at hun skulle have medicin og modtage periodiske elektrochokbehandlinger resten af sit liv.

Snart førte hendes personlige spirituelle rejse hende og hendes mand Bill til at flytte til Saltspring Island i begyndelsen af 1974.

Hendes søgen efter den “guru, der dukker op i det øjeblik, en elev er klar”, førte hende til Sydney Banks, som også lige var flyttet til øen efter at have haft en spirituel åbenbaring.

Ved deres første tilfældige møde udtrykte Syd et ønske om at skrive om sin meget nylige oplevelse og foreslog, at Linda, der var en ivrig læser og forfatter, skulle arbejde sammen med ham. Efter at have lyttet til Syd blev hun “helbredt” uden yderligere medicin eller behandlinger.

Det næste år kom der flere “studerende” til, og i løbet af fem år var hundredvis af “studerende” flyttet til øen for at følge denne stille mand og hans overraskende åbenbaringer om livets natur.

Da Island of Knowledge solgte tusindvis af bøger, og endnu en var på vej, førte Syds vej til den store verden, hvor han ville skrive bøger, arbejde sammen med psykologer og andre fagfolk og udbrede sin lære.

Lindas rejse førte imidlertid til at finde ind i et normalt liv på en lille gård, hvor hun og Bill opfostrede deres søn Gary, lavede sæbe og holdt høns og bier.

Et inderligt ønske om at skrive, og overrasket over udstrømningen af kærlighed og interesse i den tid, blev Linda opfordret til at skrive om “de tidlige dage”. Hun er stadig venner med andre meget tidlige studerende og inkluderede også deres historier, hvilket giver et spændende indblik i begyndelsen af en nu verdensomspændende bevægelse inden for højere bevidsthed, som Sydney Banks oplevede og underviste i.

kr. 235,00

På lager

Om forfatteren

Linda Quiring

Linda Quiring

Linda Quiring and her husband Bill live on a small farm on Saltspring Island, British Columbia where they grow heritage apples and keep bees.

Recently retired after 35 years making Artisan soaps and body care products, Linda is the author of Island of Knowledge, Beyond Beliefs: The Lost Teachings of Sydney Banks, Encounters with an Enlightened Man: The Early Years with Sydney Banks, and continues to write.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Encounters with an Enlightened Man: The Early Years with Sydney Banks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *