Beyond Beliefs: The Lost Teachings of Sydney Banks

Beyond Beliefs: The Lost Teachings of Sydney Banks

Linda Quiring

Forsidebillede af bogen "Beyond Beliefs" der er skrevet af Linda Quiring.
  • Kategori
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9781771432603

Beyond Beliefs: The Lost Teachings of Sydney Banks

0.0/5
| På lager

kr. 194,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Efter udgivelsen af “Island of Knowledge” begyndte Sydney Banks og Linda Quiring at arbejde på en anden bog, Beyond Beliefs.

Mens den første bog beskrev Lindas oplevelse og ændringer i livet, efter at hun var blevet elev hos Syd, skete der i de følgende år dramatiske ændringer på Salt Spring Island.

Sydney Banks’ indsigter bragte masser af unge spirituelle søgende til øen for at høre Syds lære og blive hans elever. Efterhånden som hans ry spredte sig, sluttede almindelige mennesker sig til det, der skulle blive en ret stor skare af studerende. Efterhånden som rygtet spredte sig om de fantastiske begivenheder, der fandt sted, kom psykologer og andre fagfolk og oplevede på egen krop den helbredende effekt, Syds budskab havde på andre. Syd kom til at tro, at hans budskab kunne ændre psykologien for altid.

I Beyond Beliefs taler Syd med psykologer og skitserer sine radikale ideer om sindet og dets dysfunktion. Nogle af dem er afvisende over for denne almindelige, uuddannede skotske mands visdom; andre er tryllebundne, bliver glødende livslange studerende og bærer hans budskab ind i deres praksis. Beyond Beliefs indeholder den originale undervisning, som Sydney Banks delte med disse fagfolk inden for mental sundhed og andre.

Mere fra samme forfatter...

0.0/5
Forsidebillede til bogen "Island of knowledge" skrevet af Linda Quiring.
kr. 194,95