Visdommens ø

Visdommens ø

Linda Quiring

Forsidebillede til bogen "Visdommens ø" skrevet af Linda Quiring.
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788794322249

Visdommens ø

0.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Visdommens ø” er skrevet af Linda Quiring, og er en oversættelse af “Island of Knowledge“.

Linda flyttede i 1974 til Salt Spring Island for at “finde sig selv”. Salt Spring var et af de steder i Canada, som folk rejste til, når de ønskede et roligere liv. Øen blev et hjemsted for hippier og folk der søgte et liv, der i højere grad var baseret på landbokultur.

Linda og hendes mand, Bill, mødte en oplyst mand, der hed Sydney Banks. Linda blev Syds første elev, og de skrev “Visdommens ø” sammen, der blev udgivet i 1975. Bogen blev skrevet med Linda som forfatter. I bogen beskrives Syds syn på livet og hans budskaber, samt de dybe forandringer i liv, helbred og relationer som menneskerne omkring ham oplevede.

Sydney Banks blev kendt for sin formidling af De Tre Principper, der er baseret på den forståelse af livet, som han udtrykker i denne bog.

Linda og Syd forblev venner frem til hans død i 2009.

Før han døde, havde han spurgt Linda om de kunne genudgive Visdommens ø, men han ville gerne have ændret en del af ordlyden i bogen, da den var skrevet i et gammeldags sprog. Han ville derfor gerne have den omformuleret til et mere moderne sprog, da han mente, at de lidt hippieagtige referencer og udtryk var noget pinlige.

Men da Linda og hendes forlægger drøftede, hvilken udgave bogen skulle udgives i, stod det klart, at en omskrivning ville blive noget af en kompliceret opgave, for hvad skulle bibeholdes, hvad skulle ændres, og hvad skulle måske helt udlades? De erkendte, at bogen på en måde var en vigtig historisk brik, der indeholder en ret præcis gengivelse af en fantastisk tid og et fantastisk sted. De ville dermed gøre læseren en bjørnetjeneste, hvis de ændrede i bogen, og derfor er den udgivet præcis, som den oprindeligt blev skrevet.

 

Mere fra samme forfatter...

Forsidebillede til bogen "Encounters with an enligthened man" skrevet af Linda Quiring
kr. 194,95
0.0/5
Forsidebillede til bogen "Island of knowledge" skrevet af Linda Quiring.
kr. 194,95