Island of Knowledge

Island of Knowledge

Linda Quiring

Forsidebillede til bogen "Island of knowledge" skrevet af Linda Quiring.
  • Kategori
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9781771431989

Island of Knowledge

0.0/5
| På lager

kr. 194,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Linda Quiring flyttede i 1974 til Salt Spring Island, British Columbia, for at ”finde sig selv”. På det tidspunkt var Salt Spring Island et af de steder i Canada, hvor man søgte hen for at leve et mere simpelt liv. Øen blev derfor også et hjemsted for hippier og byfolk der var tiltrukket af et roligere liv på landet.

Her mødte Linda en oplyst mand, Sydney Banks, og blev hans første elev. De skrev ”Island of Knowledge” sammen, med Linda som angivet forfatter. I bogen beskrev de Syds budskaber i detaljer. De beskrev også den dybe ændring som folk oplevede i deres liv, helbred og relationer til andre mennesker, når de lyttede til Syds budskaber.

Sydney Banks blev senere kendt for sin opdagelse af De Tre Principper, der er baseret på hans oprindelige budskaber. Linda og Syd forblev venner frem til hans død i 2009. Før sin død henvendte Syd sig til Linda med ønsket om at få genoptrykt ”Visdommens Ø”. Men eftersom Syd syntes, at 1970’ernes ”hippieagtige” referencer og udtryk i bogen var noget pinlige, bad han om, at referencer og udtryk der hørte til den tid, skulle omformuleres.

Undervejs i overvejelserne om hvad der skulle bibeholdes, hvad der skulle ændres, og hvad der måske helt skulle udelades, gik det op for Linda og hendes forlægger, at bogen faktisk var en vigtig historisk beretning om en fantastisk tid og et fantastisk sted, og at de ville gøre læserne en bjørnetjeneste, hvis de ændrede i bogen. Derfor er den genudgivet præcis, som den oprindeligt blev skrevet.

Mere fra samme forfatter...

Forsidebillede af bogen "Beyond Beliefs" der er skrevet af Linda Quiring.
kr. 194,95