Hvad hvis du allerede er okay?

Kærligt og nænsomt bliver du ført igennem en forklaring af, hvordan din oplevelse af livet skabes. Du vil opdage, hvordan du kan finde fred med og forstå din hjerne – selv når den er ved at drive dig til vanvid. Igennem beskrivelser, eksperimenter og fortællinger vil du på egen hånd finde ind til dit altid intakte potentiale som menneske – og på den måde reducere stress, overbekymring og negativ tænkning.

Denne bog bliver en venlig stemme i dit hoved til at minde dig om, når din hjerne laver sine tricks. Den vil lære dig endelig at blive okay med alt det, du allerede er – og du vil opdage, at livet er meget mindre kompliceret, end dine tanker fortæller dig.

kr. 185,00

På lager

Om forfatteren

Kirja Horst Frederiksen

Kirja Horst Frederiksen

Jeg bor i Næstved sammen med min mand, to skønne og herlige børn, et par glade hunde og et par smukke papegøjer.

Jeg er uddannet Cand.mag. i Pædagogik og Psykologi samt uddannet 3P coach fra USA.

Jeg har i det meste af mit arbejdsliv været interesseret i at pege mennesker i retning af deres potentiale. Jeg har i mange år arbejdet med sygemeldte borgere, flygtninge og unge med sociale, personlige og/eller misbrugsproblematikker.

De seneste par år har jeg været aktiv inden for det nye psykologiske paradigme, som denne bog omhandler, og har senest været medforfatter på bogen ”Livet har dig” udgivet 2019, ”Livet har dig altid” udgivet 2020, ”Livet har dig – også i en krisetid” udgivet 2021.

På min Facebookside @KirjaHorst blogger jeg om lidt af hvert – og tilbyder min hjælp til dig, der skulle have brug for det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hvad hvis du allerede er okay?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *