Livet har dig – også i en krisetid

Livet har dig - også i en krisetid

Kirja Horst Frederiksen

Forside til bogen "Livet har dig - også i en krisetid"
  • Kategori
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788797277812

Livet har dig - også i en krisetid

0.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Livet har dig – også i en krisetid” er skrevet af Christian Frederik Olsen.

Hvordan føles en corona-pandemi? Der findes formentlig lige så mange svar på dette spørgsmål, som der findes tænkende eksistenser. At blive pålagt begrænsninger i sin kreative udfoldelse som menneske, og opleve økonomisk- og helbredsmæssig usikkerhed i vores velkendte og trygge samfundsmodel, er unægteligt anderledes end det udgangspunkt, vi alle sammen kom fra og havde vænnet os til, før coronaens ankomst.

Denne bog bygger på et nyt psykologisk paradigme og en forståelse af psyken, som har været overset i traditionel psykologi.

Dette nye paradigme belyser, hvordan det IKKE er vores omgivelser der skaber vores virkelighed, men derimod dét vi tænker om vores omgivelser, der BLIVER vores virkelighed.

Altså, at vores oplevelse af verden skabes indefra og ud. Vi føler dét, vi tænker, og en pandemi føles derfor også præcis som vi tænker om den i nuet. Lyder det for simpelt?

Vi har samlet 21 fortællinger fra forskellige danskere, som deler deres erfaringer med pandemiens konsekvenser med udgangspunkt i dette nye psykologiske paradigme. Det er 21 fortællinger, skrevet fra hjertet, der hver især rummer potentialet for, at skabe en positiv ændring i din måde at anskue tilværelsen på.

More books from Authors

Forsidebillede til bogen "Hvad hvis du allerede er okay?" Skrevet af Kirja Horst Frederiksen
kr. 189,95