Livet har dig – også i en krisetid

1-3 DAGES LEVERINGSTID I HVERDAGE

Hvordan føles en corona-pandemi? Der findes formentlig lige så mange svar på dette spørgsmål, som der findes tænkende eksistenser. At blive pålagt begrænsninger i sin kreative udfoldelse som menneske, og opleve økonomisk- og helbredsmæssig usikkerhed i vores velkendte og trygge samfundsmodel, er unægteligt anderledes end det udgangspunkt, vi alle sammen kom fra og havde vænnet os til, før coronaens ankomst.

Denne bog bygger på et nyt psykologisk paradigme og en forståelse af psyken, som har været overset i traditionel psykologi.

Dette nye paradigme belyser, hvordan det IKKE er vores omgivelser der skaber vores virkelighed, men derimod dét vi tænker om vores omgivelser, der BLIVER vores virkelighed.

Altså, at vores oplevelse af verden skabes indefra og ud. Vi føler dét, vi tænker, og en pandemi føles derfor også præcis som vi tænker om den i nuet. Lyder det for simpelt?

Vi har samlet 21 fortællinger fra forskellige danskere, som deler deres erfaringer med pandemiens konsekvenser med udgangspunkt i dette nye psykologiske paradigme. Det er 21 fortællinger, skrevet fra hjertet, der hver især rummer potentialet for, at skabe en positiv ændring i din måde at anskue tilværelsen på.

kr. 200,00

På lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livet har dig – også i en krisetid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *