Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv

Mental sundhed er på alles læber i disse år og med god grund. I en tid hvor flere og flere mistrives og sygemeldes pga. stress, udbrændthed, angst og andre former for psykisk lidelse, er det naturligt at søge efter de vises sten i et håb om, at vende kurven og fremme trivsel og mentale sundhed.

Dette er ikke en ny selvhjælpsbog. Derfor omhandler den heller ikke teknikker og metoder til at forbedre din mentale sundhed. Bogen vil derimod introducere dig til en forståelse af dit psykologiske design, din medfødte mentale sundhed og den kendsgerning, at du allerede har alt, hvad du behøver for at trives og opleve glæde, kærlighed, lykke og mental ro i dit liv.

Vi er nemlig alle sammen allerede mentalt sunde – inde under en uskyldig misforståelse af, hvordan vores sind fungerer.
Alle, der har medvirket til denne bog, har indsigt i vores psykologiske design og de principper, som ligger bag vores sind. Ved at se hvordan mennesker fungerer mentalt, har de alle oplevet en positiv forandring i deres liv, som er så stor, at de bobler over af fortællelyst.

Når man pludselig oplever at slippe fri af sine tankers fængsel, og når man ikke behøver at gøre noget for at opleve livets lethed, glæde, mental ro og overskud – også i de øjeblikke, hvor tankeskyerne er mørkest – så ved man, at det, man har fundet, er værd at dele.

Skrevet af: Lotte Lykkegaard Laursen, Sanne Schroll Lønborg, Henrik Andersen, Vibeke Binderup Dyrst, Troels Verholt, Jacob Øland, Jette Jæger, Karen Marie Pretzmann, Asta Nissen, Albert Holland Rebien, Line Groot Degner, Helle Ladefoged, Mette Lene Kristiansen, Kirja Horst Frederiksen, Lars Bo Hansen, Avijâja Kleemann Simonsen, Stinne Bay, Thomas Overgaard, Ulla Eskerod, Charlotte Holst Schmid, Annette Anna Kildeskov, Poul Jeritslev, Christian Frederik Olsen. Redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen, Sanne Schroll Lønborg og Christian Frederik Olsen.

kr. 200,00

På lager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *