Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv

Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv

Kirja Horst Frederiksen

Forside til bogen "Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv"
  • Kategori
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788797138434

Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt p...

0.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“Livet har dig altid – Mental sundhed i et nyt psykologisk perspektiv” er skrevet af Christian Frederik Olsen.

Mental sundhed er på alles læber i disse år og med god grund. I en tid hvor flere og flere mistrives og sygemeldes pga. stress, udbrændthed, angst og andre former for psykisk lidelse, er det naturligt at søge efter de vises sten i et håb om, at vende kurven og fremme trivsel og mentale sundhed.

“Livet har dig altid” er ikke en ny selvhjælpsbog. Derfor omhandler den heller ikke teknikker og metoder til at forbedre din mentale sundhed. Bogen vil derimod introducere dig til en forståelse af dit psykologiske design, din medfødte mentale sundhed og den kendsgerning, at du allerede har alt, hvad du behøver for at trives og opleve glæde, kærlighed, lykke og mental ro i dit liv.

Vi er nemlig alle sammen allerede mentalt sunde – inde under en uskyldig misforståelse af, hvordan vores sind fungerer.
Alle, der har medvirket til denne bog, har indsigt i vores psykologiske design og de principper, som ligger bag vores sind. Ved at se hvordan mennesker fungerer mentalt, har de alle oplevet en positiv forandring i deres liv, som er så stor, at de bobler over af fortællelyst.

Når man pludselig oplever at slippe fri af sine tankers fængsel, og når man ikke behøver at gøre noget for at opleve livets lethed, glæde, mental ro og overskud – også i de øjeblikke, hvor tankeskyerne er mørkest – så ved man, at det, man har fundet, er værd at dele.

Skrevet af: Lotte Lykkegaard Laursen, Sanne Schroll Lønborg, Henrik Andersen, Vibeke Binderup Dyrst, Troels Verholt, Jacob Øland, Jette Jæger, Karen Marie Pretzmann, Asta Nissen, Albert Holland Rebien, Line Groot Degner, Helle Ladefoged, Mette Lene Kristiansen, Kirja Horst Frederiksen, Lars Bo Hansen, Avijâja Kleemann Simonsen, Stinne Bay, Thomas Overgaard, Ulla Eskerod, Charlotte Holst Schmidt, Annette Anna Kildeskov, Poul Jeritslev, Christian Frederik Olsen. Redigeret af Lotte Lykkegaard Laursen, Sanne Schroll Lønborg og Christian Frederik Olsen.

More books from Authors

Forsidebillede til bogen "Livet har dig"
kr. 189,95