Smertefri – En roman om kroniske smerter og forbindelsen mellem krop og sind

Smertefri - En roman om kroniske smerter og forbindelsen mellem krop og sind

forsidebillede af bogen med titlen "Smertefri" der handler om kroniske smerter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN
9788794322164

Smertefri - En roman om kroniske smerter og for...

0.0/5
| På lager

kr. 189,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Smertefri – En roman om kroniske smerter og forbindelsen mellem krop og sind.

Da det går op for Deborah, at hendes kroniske rygsmerter er forsvundet, uden at hun har gjort noget for det, begynder hun nysgerrigt at undersøge sandheden om forbindelsen mellem krop og sind, og det fører hende ud på et internationalt eventyr. Kan hun finde vej i den medicinske verden og afmystificere oplevelsen af kroniske smerter, så hun kan hjælpe andre til at blive smertefri? Vil de tro på, at tanker er den glemte forbindelse?

Smertefri er en inspirerende og medrivende roman om sammenhængen mellem smerter, stresstilstande og tankens kraft. Med indlevelse og humor beskrives en række letgenkendelige menneskeskæbner, der har det til fælles, at de føler sig fanget i deres historier om kroniske smerter, og vi følger dem på deres vej til frihed gennem indsigter i, hvad der skaber deres oplevelser.


Chana Studley er forfatter, foredragsholder og 3P coach. I denne bog fortæller hun gennem bogens personer og handling om den medicinske forskning i kroniske smerter, om traditionelle og alternative behandlingsmetoder og placebo – og om den forståelse af sindet og tankens kraft, som hjalp hende selv til at blive smertefri. Forståelsen som kaldes De Tre Principper (3P), medfødt sundhed eller indefra-ud-forståelsen, deler hun nu med mennesker verden over, som oplever lige så enestående resultater.