The Enlightened Gardener Revisited

(1 kundeanmeldelse)

Der er gået to år, og de to psykologer og kolleger, Eric og Janet, rejser fra USA og til England for at gense og tale med, den nu pensionerede, gartner Andy og hans kone, Emily, i Torquay.

Både Eric og Janet har siden deres første møde med den vise Andy både oplevet stor succes i deres psykologpraksis og i privatlivet. Uden helt at kunne forklare, hvad der er “sket”, oplever både Eric og Janet, at deres liv er blevet langt lettere og ubesværet efter samtalerne med Andy. Og nu er det tid til at dykke endnu længere ned i Andys brønd af visdom.

Dette er rammerne for “The Enlightened Gardener Revisited”, som er Sydney Banks’ fortsættelse af “The Enlightened Gardener.” Hvis man blev fascineret af den første, vil to’eren bestemt ikke skuffe! “The Enlightened Gardener Revisited” tager ligesom “låget” helt af forståelsen af De Tre Principper og skruer endnu mere op for delingen af forståelsen.

kr. 165,00

På lager

Om forfatteren

Sydney Banks

Sydney Banks

Sydney Banks var en skotsk-canadisk filosof og forfatter, som er bedst kendt for sit arbejde om principperne for det menneskelige sind og bevidsthed. Han udviklede en filosofi kaldet "De tre principper", som går ud på, at de tre grundlæggende principper i universet er Tanke, Bevidsthed og Sind.

Ifølge Sydney Banks er disse tre principper de grundlæggende byggesten i den menneskelige oplevelse og er ansvarlige for at skabe vores opfattelser, tanker, følelser og adfærd. Han mente, at en dybere forståelse af disse principper kunne føre til større velvære, lykke og tilfredsstillelse i livet.

Banks' arbejde har påvirket mange mennesker verden over og er blevet brugt på forskellige områder, herunder mental sundhed, uddannelse og personlig udvikling. Hans ideer er blevet populariseret gennem hans bøger, foredrag og seminarer samt gennem arbejdet i organisationer, der fremmer hans filosofi.

Hans forståelse lever nu videre i hans bøger og i video- og lydoptagelser af hans offentlige foredrag. Hans vigtigste værker er udgivet af Lone Pine Publishing i Edmonton, Alberta, som også har produceret hans video- og lydoptagelser. Sydney Banks døde i sit hjem på Salt Spring Island, British Columbia, i 2009.

"Sydney Banks' seks bøger, skrevet mellem 1983 og 2005, var de primære ressourcer, der var tilgængelige for den oprindelige gruppe af mennesker, som blev inspireret til at forsøge at bringe denne revolutionerende forståelse af mental sundhed ud i verden. Da den første bog, Second Chance, blev skrevet, var den den eneste reelle ressource, som den lille gruppe af Syds tidlige studerende havde. I tre årtier var Syd den lærer, som de oprindelige udøvere var afhængige af, og hans bøger og bånd er og vil for altid være den primære kilde til denne forståelse.

Sydney Banks writing

Du kan læse om Sydney Banks bøger her: https://sydneybanks.org/books-by-sydney-banks/

og her: https://sydbanks.com/

1 anmeldelse af The Enlightened Gardener Revisited

  1. Kirsten Clausager

    Som læser kunne jeg kun optage små bidder ad gangen, fordi fortællingen er mættet med visdom, eksempler og komprimerede indsigter, der måtte nydes som bolsjer, der smelter langsomt på tungen. Det, Sydney Banks så og har set, formidles – gennem den vise gartners ord og Eric og Janets opklarende spørgsmål – på en måde, så jeg sad åndeløst tilbage. Indsigterne, pakket ind i karakteren Andy, der både er ydmyg, empatisk og nærværende, kaster lys over ikke bare Principperne, men også deres funktion i forhold til ”de store temaer” lige fra grådighed, had og jalousi over det, når folk ikke lytter til hinanden, til et par afsluttende kapitler om ”Simplicity” og ”Freedom of Choice and Evolution”. Samtidig gik det op for mig denne gang, at beskrivelserne af de smukke, engelske landskaber, parker og gamle landsbyer, huse og borge, gemmer deres egen lille Sydney Banks-finurlighed: de peger på al den skønhed, der ligger lige foran vores næser i hvert eneste, rene øjeblik – hvis blot, vi sænker farten, lader tankerne være og fuldt ud er til stede i nuet. Helt klart en must-must-read-bog, som jeg på det varmeste kan anbefale!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *