Den oplyste gartner

(2 kundeanmeldelser)

I foråret 1968 rejser fire praktiserende psykologer fra USA til England for at deltage i en konference på et charmerende hotel fra 1700-tallet. De fire psykologer håber at få nye indsigter i det menneskelige sinds natur, som de kan dele med deres klienter derhjemme.
Mens de krydser Atlanten og forlader det turbulente sociale og politiske landskab, som præger USA i slutningen af 60’erne, har de ingen anelse om, at de indsigter, de søger, ikke vil komme fra ”eksperterne” på konferencen, men fra hotellets kloge og mystiske gartner.

Sydney Banks valgte at skrive denne bog som en roman, fordi han vidste at forståelsen af psykologien bag den menneskelige oplevelse, ville være svær
at forklare i sin rene form.

Bogen er produceret i et lækkert hardcover format!

kr. 185,00

På lager (kan bestilles som restordre)

Om forfatteren

Sydney Banks

Sydney Banks

Sydney Banks var en skotsk-canadisk filosof og forfatter, som er bedst kendt for sit arbejde om principperne for det menneskelige sind og bevidsthed. Han udviklede en filosofi kaldet "De tre principper", som går ud på, at de tre grundlæggende principper i universet er Tanke, Bevidsthed og Sind.

Ifølge Sydney Banks er disse tre principper de grundlæggende byggesten i den menneskelige oplevelse og er ansvarlige for at skabe vores opfattelser, tanker, følelser og adfærd. Han mente, at en dybere forståelse af disse principper kunne føre til større velvære, lykke og tilfredsstillelse i livet.

Banks' arbejde har påvirket mange mennesker verden over og er blevet brugt på forskellige områder, herunder mental sundhed, uddannelse og personlig udvikling. Hans ideer er blevet populariseret gennem hans bøger, foredrag og seminarer samt gennem arbejdet i organisationer, der fremmer hans filosofi.

Hans forståelse lever nu videre i hans bøger og i video- og lydoptagelser af hans offentlige foredrag. Hans vigtigste værker er udgivet af Lone Pine Publishing i Edmonton, Alberta, som også har produceret hans video- og lydoptagelser. Sydney Banks døde i sit hjem på Salt Spring Island, British Columbia, i 2009.

"Sydney Banks' seks bøger, skrevet mellem 1983 og 2005, var de primære ressourcer, der var tilgængelige for den oprindelige gruppe af mennesker, som blev inspireret til at forsøge at bringe denne revolutionerende forståelse af mental sundhed ud i verden. Da den første bog, Second Chance, blev skrevet, var den den eneste reelle ressource, som den lille gruppe af Syds tidlige studerende havde. I tre årtier var Syd den lærer, som de oprindelige udøvere var afhængige af, og hans bøger og bånd er og vil for altid være den primære kilde til denne forståelse.

Sydney Banks writing

Du kan læse om Sydney Banks bøger her: https://sydneybanks.org/books-by-sydney-banks/

og her: https://sydbanks.com/

2 anmeldelser af Den oplyste gartner

  1. Natasha Swerdloff

    Skøn bog som peger dybt og smukt på Principperne bag vores oplevelse af livet, og hvem vi er bagom tankerne.

  2. Sanne Schroll Lønborg

    Jeg elsker at læse Sydney Banks bøger! Syd er jo kilden til forståelsen af De Tre Principper, så det er altid noget særligt at læse hans ord. Den oplyste gartner blander en historie om psykologer på en konference og deres samtale med hotellets gartner – som selvfølgelig ved alt om 3P – på fineste vis. Man får forståelsen af 3P ind på en så fin og enkel måde. Hver gang jeg læser denne bog får jeg noget nyt med!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *