The Secret to Mental Health: An Operating Manual for the Human Mind

The Secret to Mental Health: An Operating Manual for the Human Mind

Forside til bogen "The Secret to Mental Health An Operating Manual for the Human Mind" skrevet af George Pransky"
  • Format
Paperback
  • Sprog
Engelsk
  • ISBN
9798862720594

The Secret to Mental Health: An Operating Manua...

0.0/5
| På lager

kr. 169,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

Hvad nu, hvis der ikke er noget galt med dig, men at du i stedet har levet under den største misforståelse i livet … hvordan dit sind fungerer?

“The Secret to Mental Health – An Operating Manual for the Human Mind” er en jordnær og letfordøjelig bog, hvor du får historien om Dr. George Pransky, og hvordan et møde med en person viste ham en ny forståelse af psykologi, som ikke kun ændrede hans liv, men også de tusindvis af klienter, han har arbejdet med i de sidste fyrre år.

Gennem personlige historier og klientvignetter kan læseren lære om en dybtgående måde at forstå vores sind på for at hjælpe os alle med at leve med mere lethed og fred i vores liv.

“I 1976 mødte jeg en person, som fuldstændig ændrede mit liv. Jeg var praktiserende psykolog og følte mig modløs over de fremskridt, mine klienter gjorde. Jeg hørte om en ny måde at hjælpe folk med at leve et mere harmonisk liv. Siden da er denne tilgang blevet undervist af hundredvis af behandlere over hele verden.” -Forfatter George Pransky, Ph.d.