Vejen Hjem – Opdag fundamentet for dit psykologiske velvære

Inde i dig er der en anden verden. Når du fordyber dig i dette indre rum, bliver du aldrig færdig med at opdage noget nyt. Det du opdager, er opløftende og nærende. Efterhånden som du bliver mere kendt med dette indre rum, vil du også fornemme dit indre væsens kærlige og vise natur. Vejen hjem er at blive bevidst om denne altid eksisterende indre verden. Ønsket med denne bog er at du må opdage glæden ved at følge Vejen Hjem til et liv levet gennem kærlighed og visdom.

“Vejen Hjem” er skrevet af Natasha Swerdloff og Dicken Bettinger med ønsket om, at du må opdage glæden ved at følge Vejen Hjem til et liv levet gennem kærlighed og visdom.

kr. 190,00

På lager

Om forfatteren

Dicken Bettinger

Dicken Bettinger

Jeg har haft en lang karriere som klinisk psykolog og underviser. Min nuværende virksomhed hedder ”3 Principles Mentoring” som jeg grundlagde for at hjælpe enkeltpersoner, grupper og organisationer med at få en dybere forståelse for De Tre Principper.

Jeg leder seminarer over hele verden i De Tre Principper som jeg har lært dem fra min lærer Sydney Banks. Jeg mødte Sydney Banks i 1986 og er taknemmelig for at jeg igennem 23 år havde mulighed for at lære direkte fra ham. På mine seminarer underviser jeg i grundlaget for psykologisk velbefindende og viser folk hen imod deres egen visdom.

I 1991 grundlagde jeg det første Three Principles center i det nordøstlige USA. Senere tilbragte jeg 16 år som seniorkonsulent hos ”Pransky and Associates” hvor jeg udviklede og trænede ledere, teams og coachede ledere i virksomheder og på universiteter. Jeg arbejdede med enkeltpersoner, familier og par for at hjælpe dem til et mere tilfredsstillende liv og et større velbefindende.

Jeg dimitterede fra St. Lawrence University, tog min Masters Degree fra Penn State University og min doktorgrad i klinisk psykologi Fra Boston Universitet. Min kone Coizie og jeg har været gift siden 1969, og vi har to børn og fire børnebørn.

Jeg holder af at fotografere, vandre, sejle i kano og at rejse. Jeg er dybt taknemmelig for denne dybe forståelse der giver mig mulighed for at navigere med lethed og glæde i livet.

Natasha Swerdloff

Natasha Swerdloff

Forfatter Natasha Swerdloff

Jeg hørte første gang om De Tre Principper i 2012 da en veninde fortalte mig om dem. Jeg har været interesseret i personlig udvikling og integral psykologi siden 1985 – og var lidt skeptisk over for det hun fortalte mig.

Jeg er uddannet psykoterapeut, systemisk konsulent og er Master of Transformative Coaching. Jeg har været selvstændig siden 1996 og har afholdt kurser i erhvervsledelse og executive coaching og taler ofte ved konferencer over hele verden. Derfor var det værdifuldt for mig at finde en måde at viderebringe dette enkle budskab på.

Det tog et stykke tid før det gik op for mig at denne forståelse er baseret på indsigt – ikke på information. Der er ikke en specifik metode eller ”Sådan gør du”. Siden 2014 har jeg ejet ”The Principles Institute”. Her udvikler jeg organisationer, ledere og konsulenter. Jeg træner og coacher med stor glæde ud fra min forståelse af De Tre Principper. Læs mere om dette her: 3p-skolen.dk

Jeg er medlem af bestyrelsen i den globale organisation 3PGC (Three Principles Global Community) hvor jeg arbejder på at få forståelsen ud i hele verden.

Jeg er gift med John, vi bor i Danmark og holder af at tilbringe tid med familie, med venner, med at lave mad, passe have, nyde naturen, og at rejse verden rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vejen Hjem – Opdag fundamentet for dit psykologiske velvære”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *