Shopping Cart

Natasha Swerdloff
Profilbillede af forfatter og coach Natasha Swerdloff.

Natasha Swerdloff

Natasha Swerdloff er forfatter til bøgerne “Vejen hjem” og “Coming Home” samt medoversætter af Sydney Banks‘ bøger “The Missing Link” og “The Enlightened Gardener” der på dansk hedder “Den glemte forbindelse” og “Den oplyste gartner“.

Natasha skriver følgende om sig selv:

“Jeg hørte første gang om De Tre Principper i 2012 da en veninde fortalte mig om dem. Jeg har været interesseret i personlig udvikling og integral psykologi siden 1985 – og var lidt skeptisk over for det hun fortalte mig.

Jeg er uddannet psykoterapeut, systemisk konsulent og er Master of Transformative Coaching. Jeg har været selvstændig siden 1996 og har afholdt kurser i erhvervsledelse og executive coaching og taler ofte ved konferencer over hele verden. Derfor var det værdifuldt for mig at finde en måde at viderebringe dette enkle budskab på.

Det tog et stykke tid før det gik op for mig at denne forståelse er baseret på indsigt – ikke på information. Der er ikke en specifik metode eller ”Sådan gør du”. Siden 2014 har jeg ejet ”The Principles Institute”. Her udvikler jeg organisationer, ledere og konsulenter. Jeg træner og coacher med stor glæde ud fra min forståelse af De Tre Principper. Læs mere om dette her: 3p-skolen.dk

Jeg er medlem af bestyrelsen i den globale organisation 3PGC (Three Principles Global Community) hvor jeg arbejder på at få forståelsen ud i hele verden.

Jeg er gift med John, vi bor i Danmark og holder af at tilbringe tid med familie, med venner, med at lave mad, passe have, nyde naturen, og at rejse verden rundt.”

Link til Natasha Swerdloffs hjemmeside, Youtube Kanal og YouTube videoer

Du kan besøge Natashas hjemmeside her.

Du kan finde Natashas YouTube kanal her.

Bøger