Shopping Cart

Elsie Spittle
Elsie Spittle

Elsie Spittle

Elsie Spittle har skrevet bøgerne: “Nuggets of Wisdom“, “Nuggets of Wisdom II“, “Wisdom for Life“, “Our True Identity…Three Principles“, “The Path to Contentment“, “Mentored by Mind” og “What if You Already Knew the Answers to Your Questions?“.

Elsie Spittle har sammen med Chip Chipman skrevet bogen “The Genesis of The Three Principles: Reflections on the Life and Discoveries by Sydney Banks“, der også er oversat til dansk med titlen “De Tre Principper: Skabelsen og reflektioner over Sydney Banks liv og indsigter“.

Hun har været en internationalt anerkendt underviser og konsulent i over 40 år. Hun er i den unikke situation, at hun har kendt Sydney Banks, ophavsmanden til De Tre Principper, før han fik sin dybe indsigt i sindets design. Elsies mand, Ken, var kolleger med Sydney Banks, og de så også hinanden privat.

Hun var vidne til den ekstraordinære forandring, der skete i ham, og den enorme indflydelse, hans arbejde havde på tusindvis af mennesker, og hvordan dette har skabt et nyt paradigme inden for psykologi og psykiatri.

Elsie havde det privilegium at modtage “on the job”-træning direkte fra Mr. Banks og rejste rundt sammen med ham for at formidle forståelsen til fagfolk inden for mental sundhed, undervisere og andre, der søgte en dybere forståelse af livet.

Hun anses for at være den første formelle underviser i principperne efter Sydney Banks.

Da Sydney Banks blev syg, ville han sikre sig at hans budskab fortsat blev formidlet i hans ånd. Han spurgte Chip Chipman og Elsie Spittle, om de ville drive Three Principles School på Salt Spring Island, da han mente at de to vill egne sig til det. Sydney Banks drev skolen sammen med dem fra 2008 og frem til sin død i maj 2009. Chip og Elsie drev herefter skolen frem til 2022.

Link til Elsie Spittles hjemmeside, Three Principles School og YouTube videoer

Du kan besøge Elsies hjemmeside her.

Du kan besøge Three Principles Schools hjemmeside her.

Bøger