De Tre Principper – Skabelsen og reflektioner over Sydney Banks liv og indsigter

De Tre Principper - Skabelsen og reflektioner over Sydney Banks liv og indsigter

Chip Chipman

Forside til bogen "De Tre Principper - Skabelsen og reflektioner over Sydney Banks liv og indsigter"
  • Kategori
  • Forfatter
  • Format
Paperback
  • Sprog
Dansk
  • ISBN

De Tre Principper - Skabelsen og reflektioner o...

0.0/5
| På lager

kr. 179,95

Der er fri fragt på køb over 599,-

“De Tre Principper – Skabelsen og reflektioner over Sydney Banks liv og indsigter” er skrevet af Elsie Spittle og Chip Chipman. Bogen er oversat til dansk af Christian Frederik Olsen.

I 1973 oplevede Sydney Banks, en almindelig håndværker med kort uddannelse, en dyb spirituel åbenbaring, hvor han opdagede tre universelle principper – sind, bevidsthed og tanke. Disse principper er et nyt paradigme inden for mental sundhed og har medført en enorm psykologisk renæssance på verdensplan.

Denne bog fører dig ind i en samtale om en mands liv i samtiden, fortalt af to mennesker, som var meget tæt på ham. I første del fortæller Elsie og Chip, som bogstaveligt talt har holdt Syds budskab rent, håndgribeligt og ægte, om den uventede indsigt hos en simpel, almindelig mand og fortæller om meningsfulde og uforglemmelige øjeblikke, de delte med ham. I anden og tredje del af bogen lærer vi mere om Sydney Banks’ historie; betydningen af det, der vågnede op i ham, og hvordan det ændrede ham. Du vil også finde Syds stemme både her og gennem hele bogen i citater, der er så stærke, at de kan lede læseren bag om hans ord og ind til essensen af det, der bliver formidlet.

 

Mere fra samme forfatter...

Forside til bogen "The Genesis of the Three Principles: Reflections on the Life and Discoveries of Sydney Banks"
kr. 169,95