Lily og Leo – Troldmandens hemmeligheder

Lily og Leo - Troldmandens hemmeligheder

Lars Henriksen

Forsidebillede til bogen "Lily og Leo - Troldmandens hemmeligheder" der er skrevet af Natasha Swerdloff og Lars Henriksen.
  • Format
Hardcover
  • Sprog
Dansk
  • ISBN

Lily og Leo - Troldmandens hemmeligheder

0.0/5

Der er fri fragt på køb over 599,-

Hvordan hjælper forældre deres børn, hvis de ikke trives? Det giver grundlægger af 3P-skolen, Natasha Swerdloff, nu sit bud på i ny børnebog.

“Lily og Leo – troldmandens hemmeligheder” er bygget op som et eventyr i ni dele. Hovedpersonerne er børnene Lily og Leo, der lever i det magiske land, Monnuna. En dag besøger de en rar troldmand, for de har hørt, at han ved, hvordan man finder løsninger på alt, der er svært. Fortællingerne kan læses som enkle, finurlige historier, men giver samtidig indsigt i, hvordan man kan håndtere blandt andet ensomhed, angst og følelsen af at være forkert gennem De Tre Principper. Bedst egnet for børn i alderen 6-10 år.

Natasha Swerdloff er begejstret over endelig at kunne præsentere 3P-universet i børnehøjde og siger:

“Børn og deres forældre savner ofte en fælles forståelse og et fælles sprog for, hvad de går og tumler med. Og hvordan de opdager den styrke, vi alle har i os. Det tilbyder denne bog, som er den hidtil mest altomfattende bog om De Tre Principper skrevet til børn.”

More books from Authors

Forside til bogen "Coming Home: Uncovering the Foundations of Psychological Wellbeing"
kr. 164,95